search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:16
MENU CLOSE

Ο Νίκος Γραικός απαντά: Τα άρρωστα μυαλά ας ασχοληθούν με κάτι σοβαρό

29.03.2019 15:51
O Γραικός του Ολυμπιακού Βόλου χαιρέτισε στρατιωτικά όπως οι Τούρκοι αθλητές για τη Συρία (Video) - Media

 

Μια άκρως περιφρονητική απάντηση στα δημοσιεύματα που προχώρησαν σε αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Γραικός.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Νίκος Γραικός σημείωσε:

«Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το πέρασα στο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου. Όταν χρειάστηκε, βοήθησα στις διερμηνείες. Τη Δευτέρα ήμουν σε παρουσίαση νέας ελληνίδας ηθοποιού, την Τρίτη είχα μαθήματα, χτες παρουσίασα συλλογές διηγημάτων του Χριστόφορου Μηλιώνη και του Μένη Κουμανταρέα σε κεντρικό βιβλιοπωλείο στο Παρίσι και σήμερα έχουμε διάλεξη στην Ελληνική Κοινότητα.

Η προσωπική μου σχέση με τον Φιλίπ Ρενιέ, τον οποίο γνωρίζω από το 1986 δεν είναι πρωταρχικής σημασίας. Είναι σημαντική μόνο για την αγάπη και το σεβασμό που εμπνέει αυτή η μακροχρόνια συμπόρευση. Τα άρρωστα μυαλά που ασχολούνται με παρόμοια θέματα, ας ασχοληθούν με κάτι σοβαρό. Δικαίωμα στην αδιαφορία περισσότερο από το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Το θέμα έληξε».

Παράλληλα, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο», ο κ. Γραικός τόνισε ότι «δεν είμαι η γκέι ετικέτα του ΣΥΡΙΖΑ, κάνω χιλιάδες πράγματα όπως όλοι, είμαι Έλληνας, είμαι Γάλλος, είμαι καθηγητής, σχεδιάζω, λατρεύω τη μουσική … είναι πολύ τραγικός ο περιορισμός μίας μικρής πτυχής ενός ανθρώπου για να επικεντρωθούμε σε αυτήν … ταυτίζομαι πολύ με τον Γιάννη Ρίτσο, που είχε πει ότι ποτέ στην ζωή του δεν μίσησε τους βασανιστές του, γιατί θεώρησε ότι ήταν όργανο μίας κατάστασης. Δεν έχω κανένα μίσος, καμία κακία απέναντι στους δημοσιογράφους που έγραψαν το άρθρο αυτό, τους λυπάμαι λίγο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:16