search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52
MENU CLOSE

Όλοι άξιζαν το βραβείο της καρδιάς!

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2066
28-3-2019
30.03.2019 04:00
201903240834426758.jpg

 

Τη λήξη του 35ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού, κήρυξε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα και ανανεωθεί το ραντεβού για την επόμενη χρονιά…

Τα βραβεία

Καλύτερης Παράστασης: Στη Θεατρική Ομάδα «Φύρδην Μίγδην» Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας με το έργο «Η επιστροφή της Κ.Τ.» του Φρήντριχ Ντύρενματ.

Σκηνοθεσίας: Στη Γιώτα Αλεξοπούλου για τη σκηνοθεσία του έργου «Η επιστροφή της Κ.Τ.» του Φρήντριχ Ντύρενματ.

Επιλογής Κειμένου: Στον Γιάννη Σεντελέ για την επιλογή κειμένου στο έργο «…δι’ αυτόν τον προορισμόν…» που παρουσίασε η Ομάδα Τέχνης «βορείως» Πραμάντων Ιωαννίνων.

Α’ Ανδρικού Ρόλου: Στον Αλέκο Ξανθάκη για τον ρόλο του «Σωτηράκη» που ερμήνευσε στο έργο «Μάνα, μητέρα, μαμά» του Γιώργου Διαλεγμένου, που παρουσίασε η Κεντρική Σκηνή του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιαλίου Απόλλων.

Α’ Γυναικείου Ρόλου: Στη Δήμητρα Χατζηνικολάου για τον ρόλο της «Ερατώς» που ερμήνευσε στο έργο «Η αγάπη άργησε μια μέρα» της Λιλής Ζωγράφου που παρουσίασε η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης.

Β’ Ανδρικού Ρόλου: Στον Νίκο Νυχά για τον ρόλο του «Πηδηκτούλη» που ερμήνευσε στο έργο «Γάμος άνευ νύμφης» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή που παρουσίασε το Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι Βρυξελλών.

Β’ Γυναικείου Ρόλου: Στη Ρία Μπαγιαρτάκη για τον ρόλο της «κ. Μπόυλ» που ερμήνευσε στο έργο «Η ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι που παρουσίασε η Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου.

Σκηνογραφίας: Στις Δέσποινα Τσαλίκη και Γιώτα Αλεξοπούλου για τη σκηνογραφία στο έργο «Η επιστροφή της Κ.Τ.» του Φρήντριχ Ντύρενματ.

Ενδυματολογίας: Στον Christian Guilmin / Oikos Costhea για την ενδυματολογία στο έργο «Γάμος άνευ νύμφης» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή που παρουσίασε το Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι Βρυξελλών.

Μουσικής Σύνθεσης: Στον Κώστα Χαριτάτο για τη μουσική σύνθεση στο έργο «…δι’ αυτόν τον προορισμόν…» του Γιάννη Σεντελέ που παρουσίασε η Ομάδα Τέχνης «βορείως» Πραμάντων Ιωαννίνων.

Μουσικής Επιμέλειας: Στην Ελένη Σκορδίλη για τη μουσική επιμέλεια στο έργο «Ράφτης Κυριών» του Georges Feydeau που παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα Δήμου Ήλιδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ».

Χορογραφίας – Κίνησης: Στη Νάνσυ Δρούγκα για τη χορογραφία-κίνηση στο έργο «Η επιστροφή της Κ.Τ.» του Φρήντριχ Ντύρενματ.

Βραβείο Κοινού: Απονέμεται με ποσοστό 79,55% στη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης που παρουσίασε το έργο «Η αγάπη άργησε μια μέρα» της Λιλής Ζωγράφου.

Και του χρόνου, παιδιά!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52