search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:23
MENU CLOSE

Τραγωδία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο μέλη γνωστού συγκροτήματος

29.03.2019 17:51
Τραγωδία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο μέλη γνωστού συγκροτήματος - Media
 
Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκαν τα μέλη της μπάντας “Her’s”, Στίβεν Φιτζπάτρικ και Οντάν Λάντινγκ.
 
Οι επιτυχημένοι τραγουδιστές βρίσκονταν σε περιοδεία στις Η.Π.Α και ταξίδευαν στην Καλιφόρνια, όταν συνέβη το δυστύχημα.
 
«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Η ενέργεια, η ζωντάνια και το ταλέντο τους ήρθαν για να δώσουν “χαρακτήρα” στην εταιρεία μας. Ως άνθρωποι ήταν ζεστοί, ευγενικοί και αστείοι. Κάθε φορά που περνούσαν από το γραφείο ήταν μία αναζωογονητική εμπειρία. Το να πούμε ότι ήταν δεμένοι μεταξύ τους θα ήταν υποτίμηση μιας φιλίας που ήταν πραγματικά πανέμορφο να παρακολουθούμε. Αγαπιόντουσαν σαν αδέρφια.
 
Όσον αφορά στη μουσική τους, οι Her’s ήταν εκπληκτικοί. Είχαν μία ικανότητα να συνδυάζουν μελωδία, διασκέδαση και ψυχαγωγία με μία πολυπλοκότητα που όσο εξειδικευμένη, άλλο τόσο κομψή ήταν. Ήταν στην Αμερική παίζοντας για χιλιάδες αγαπημένους φανς. Θαυμαστές που έκαναν συναντώντας τους και περνώντας χρόνο μαζί τους, τόσο ήταν το πάθος και η ταπεινοφροσύνη τους. Είχαν ό,τι ονειρεύονταν. Όλοι εδώ στην εταιρεία είναι συγκλονισμένοι και αναστατωμένοι. Χάσαμε τους φίλους μας και ο κόσμος στερείται του ταλέντου τους», ήταν η ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρίας των άτυχων τραγουδιστών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33