search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:26
MENU CLOSE

The Telegraph: Η Μέι πρέπει να παραιτηθεί σύντομα

30.03.2019 08:06
Πρώην στενός συνεργάτης της Μέι: Θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί - Media

 

Η Τερέζα Μέι πρέπει να παραιτηθεί από το αξίωμα της πρωθυπουργού της Βρετανίας, κρίνει στο κύριο άρθρο της σήμερα Σάββατο η συντηρητική εφημερίδα The Telegraph.

«Πρέπει τώρα να δει – ή πρέπει να της πουν – ότι μολονότι μπορεί να συναντηθεί με την ΕΕ και να διαπραγματευτεί την παράταση του Brexit, αυτό είναι το τέλος του δρόμου.

Πρέπει κατόπιν να αποχωρήσει, για χάρη του Brexit, του κόμματός της και της ίδιας της δημοκρατίας», διατείνεται το άρθρο γνώμης της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας.

Η Telegraph παραδοσιακά απευθύνεται στα στελέχη και στους υποστηρικτές του Συντηρητικού Κόμματος της Μέι.

Την Τετάρτη, η Τερέζα Μέι διαβεβαίωσε τους κοινοβουλευτικούς των Τόρις ότι θα ήταν διατεθειμένη να παραιτηθεί από το αξίωμα της πρωθυπουργού και της αρχηγού του κόμματος εάν η Βουλή των Κοινοτήτων ενέκρινε τη Συμφωνία Αποχώρησης που διαπραγματεύθηκε η κυβέρνησή της με την EΕ, που απεναντίας καταψηφίστηκε χθες, για τρίτη φορά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:26