search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:01
MENU CLOSE

Τόσα χρήματα παίρνει η Μενεγάκη από τον Alpha

30.03.2019 10:19
Τόσα χρήματα παίρνει η Μενεγάκη από τον Alpha    - Media

 

Είναι από τα πλέον ακριβοπληρωμένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη μετρά περισσότερα από 20 χρόνια καριέρας στην τηλεόραση.

Από το Πρωινό Κοκτέιλ μέχρι την εκπομπή «Ελένη» στον ALPHA η ξανθιά παρουσιάστρια έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη των τηλεθεατών.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετρά περισσότερα από 20 χρόνια διαρκούς παρουσίας μπροστά από τις κάμερες. Κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί ερωτηματικά ως προς τις απολαβές της από τον ALPHA, αφού το συμβόλαιό της είναι από τα πιο βαριά του καναλιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν» η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης λαμβάνει βάσει συμβολαίου 50 χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιούνιο που ολοκληρώνεται λαμβάνει 450 χιλιάδες ευρώ! Αν προσθέσει κανείς και τα χρήματα από διαφημίσεις και χορηγούς που φέρνει στο κανάλι τότε μιλάμε για πολλά περισσότερα χρήματα κάθε μήνα.

 

Dailymedia

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52