29/01/2020 12:04:05

«Η Μελίνα Μερκούρη μου είπε: "Γιατρέ μου εγώ δεν θέλω να φύγω ρεζιλεμένη, αλλά όρθια"»

«Η Μελίνα Μερκούρη μου είπε: "Γιατρέ μου εγώ δεν θέλω να φύγω ρεζιλεμένη, αλλά όρθια"» - Media

 

Τον άγνωστο διάλογο που είχε με τη Μελίνα Μερκούρη όταν την είχε αναλάβει ως γιατρός αποκάλυψε ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso».

Αναφερόμενος στην πρόθεσή του να γράψει τις αναμνήσεις του ως γιατρός και ως πολιτικός μόλις αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή ανέφερε: 

«Πριν από λίγες μέρες ήταν η τραγική επέτειος του θανάτου της Μελίνας. Θυμάμαι, λοιπόν, όταν γύρισε από το Λονδίνο και την ανέλαβα εγώ για τις ακτινοβολίες του όγκου της, είχε έλθει φοβισμένη την πρώτη μέρα συνοδευόμενη από τον Ντασέν και τη Μανουέλα. Για να την εμψυχώσω της λέω: «Μελίνα, μην φοβάσαι. Εσύ είσαι σαν την Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει. Με κοιτάζει με αυτά τα φοβερά μάτια της και μου λέει: "Γιατρέ μου, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά συχνά ρεζιλεύεται. Εγώ δεν θέλω να φύγω ρεζιλεμένη, αλλά όρθια". Ευτυχώς, ο Θεός την άκουσε και έτσι «έφυγε» η Μελίνα. Μια από τις αναμνήσεις μου…». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.