search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:02
MENU CLOSE

«Η Μελίνα Μερκούρη μου είπε: “Γιατρέ μου εγώ δεν θέλω να φύγω ρεζιλεμένη, αλλά όρθια”»

30.03.2019 12:49
Μελίνα Μερκούρη: Αφιέρωμα στο Διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου Αλεξάνδρειας - Media

 

Τον άγνωστο διάλογο που είχε με τη Μελίνα Μερκούρη όταν την είχε αναλάβει ως γιατρός αποκάλυψε ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso».

Αναφερόμενος στην πρόθεσή του να γράψει τις αναμνήσεις του ως γιατρός και ως πολιτικός μόλις αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή ανέφερε: 

«Πριν από λίγες μέρες ήταν η τραγική επέτειος του θανάτου της Μελίνας. Θυμάμαι, λοιπόν, όταν γύρισε από το Λονδίνο και την ανέλαβα εγώ για τις ακτινοβολίες του όγκου της, είχε έλθει φοβισμένη την πρώτη μέρα συνοδευόμενη από τον Ντασέν και τη Μανουέλα. Για να την εμψυχώσω της λέω: «Μελίνα, μην φοβάσαι. Εσύ είσαι σαν την Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει. Με κοιτάζει με αυτά τα φοβερά μάτια της και μου λέει: “Γιατρέ μου, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά συχνά ρεζιλεύεται. Εγώ δεν θέλω να φύγω ρεζιλεμένη, αλλά όρθια”. Ευτυχώς, ο Θεός την άκουσε και έτσι «έφυγε» η Μελίνα. Μια από τις αναμνήσεις μου…». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:02