search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:58
MENU CLOSE

«Στην εκπομπή που ήταν η Μενεγάκη καλεσμένη, ο Θέμος σχεδόν λιποθύμησε» (Video)

30.03.2019 15:02
«Στην εκπομπή που ήταν η Μενεγάκη καλεσμένη, ο Θέμος σχεδόν λιποθύμησε» (Video) - Media

 

«Το πιο αηδιαστικό πράγμα που έχω φάει είναι η τσούχτρα τουρσί στην Κίνα, φίδι στο Χονγκ Κονγκ, φωλιά χελιδονιού στην Ταϊλάνδη», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Καλλίδης σε μια ανατρεπτική τηλεοπτική συνάντηση που είχε με την Φωτεινή Πετρογιάννη, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Κι ενώ το καρουζέλ γυρνούσε, ο Βασίλης Καλλίδης θυμόταν τηλεοπτικά παρασκήνια με… πιπεράτο ενδιαφέρον:

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι η μεγαλύτερη λιχούδω που έχω δει στη ζωή μου, αλλά έχει μέτρο. Δεν έχω δει άλλη γυναίκα να μου λέει πόσο πολύ της αρέσει το φαγητό.

Ήταν η Ελένη Μενεγάκη την ημέρα της γιορτής της καλεσμένη στον Θέμο και με είχαν κρύψει εμένα σε ένα καμαρίνι, γιατί ήμουν το δώρο της και έλεγε η Ελένη στους διαδρόμους «πεινάω». Σκάω εγώ στο γύρισμα και μαγείρεψα μπροστά της ένα κινέζικο φαγητό. Ήταν τόσο καυτερό το φαγητό αυτό! Η Ελένη το κατάπιε, γιατί της αρέσουν τα καυτερά και ήθελε να το δοκιμάσει και ο Θέμος. Κι εγώ του είπα «κ. Αναστασιάδη μη δοκιμάσετε, είναι πάρα πολύ καυτερό». Δοκίμασε και σχεδόν λιποθύμησε. Του έβγαλαν τη γραβάτα και ο άνθρωπος ήταν για δυο λεπτά έτσι γιατί είχε πάθει σοκ με το πόσο καυτερό ήταν το πιάτο»!

Λαμβάνει ακατάλληλα μηνύματα ο Βασίλης Καλλίδης και αν ναι, πώς απαντά; «Μου στέλνουν στο Instagram γυμνά μέρη του σώματός τους πάρα πολλοί άνθρωποι κάθε μέρα. Αν χυδαιότατο δεν απαντάω, αν είναι χαριτωμένο στέλνω καρδούλα»!

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57