search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:02
MENU CLOSE

Εβελίνα Παπούλια: Με τους «Δύο Ξένους» έπαθα κατάθλιψη

30.03.2019 17:57
Εβελίνα Παπούλια: Με τους «Δύο Ξένους» έπαθα κατάθλιψη - Media

 

Για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Ντάνο, το «Τατουάζ», τον πατέρα της, τους «Δύο Ξένους» και έναν φανατικό θαυμαστή μίλησε, μεταξύ άλλων, η Εβελίνα Παπούλια στο περιοδικό people του «Έθνους της Κυριακής». 

Ο «τρομακτικός» θαυμαστής

Στο κουδούνι έχεις βάλει άλλο όνομα. Το τίμημα της δημοσιότητας;

Όχι! Απλά, ξέρεις, μερικές φορές μαθαίνουν πού μένεις και σου χτυπάνε ακόμη και για πλάκα. Και κάπως έτσι χάνεις την ησυχία σου.

Έχεις χάσει την ησυχία σου από ενοχλητικούς θαυμαστές, αυτούς που λέμε «stalkers»;

Μου έχουν συμβεί τα πάντα. Από το να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο κάθε τρεις και λίγο μπροστά μου –στην παράσταση, στο γύρισμα, στο σούπερ μάρκετ– μέχρι να κόβουν αποσπάσματα από τη Βίβλο και να τα αφήνουν στο αμάξι μου γράφοντας από πίσω μηνύματα έρωτα ή μίσους.

Αυτά συνέβαιναν κυρίως την εποχή των Δυο Ξένων;

Όχι, και μετά! Για να μη σου πω, κυρίως μετά!

Και πώς τελείωσε το stalking; Απευθύνθηκες στην αστυνομία;

Τις περισσότερες φορές το διαχειρίστηκα ήρεμα. Μόνο μια φορά λειτούργησα αλλιώς, γιατί ήταν βίαιος ο συγκεκρι
μένος. Όχι με αστυνομία, «καθάρισα» μόνη μου. Ήταν ένας που δεν με άφηνε να μπω στο αυτοκίνητο. Κοπανούσε την πόρτα, έριχνε μπουνιές και κλοτσιές, έβριζε, ούρλιαζε ότι με θέλει και κάτι τέτοια κουφά. Κάποια στιγμή άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου, μπήκα αμέσως μέσα και, όπως πήγε να σκύψει, του ’ρθε η πόρτα στο κεφάλι. Το εμπνεύστηκα μάλλον από κάποια ταινία που είχα δει. (γέλια).

Δεν φώναξες εκείνη την ώρα για βοήθεια;

Φώναξα! Αλλά δεν υπήρχε άνθρωπος να με βοηθήσει. Και αυτοί που περνούσαν δεν ήθελαν να μπλέξουν.

Η ομοιότητα με τον πατέρα της

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας σου;

Είχε κρεοπωλείο στην Κυψέλη. Το άνοιξε όταν γεννήθηκα εγώ. Πολύ καλλιτεχνική φύση και από ευκατάστατη οικογένεια. Μια μέρα τούς παράτησε ο πατέρας του και βρέθηκαν ξαφνικά στο μηδέν, με τον πατέρα μου να πρέπει να ζήσει αλλά και να βοηθήσει μια μάνα και δυο αδελφές γιατί ήταν πια ο άντρας του σπιτιού. Θυμάμαι με ρωτούσαν οι παιδικές μου φίλες τι δουλειά κάνει ο πατέρας μου και δεν έλεγα ποτέ «κρεοπώλης». Έλεγα «χασάπης». Το τόνιζα με περηφάνια.

Και μάλλον είχες έναν πατέρα με ανοιχτό μυαλό, γιατί δεν το συναντάς κάθε μέρα, να λέει ένα παιδί «Θα πάω στην Αμερική να γίνω χορεύτρια» και οι γονείς του να το στηρίζουν…

Δεν ήμουν παράλογο παιδί. Όσα ζητούσα είχαν να κάνουν με καριέρα και την προσωπική μου ταυτότητα. Οπότε δεν είχα «όχι» από τους γονείς μου και γενικά ήταν προχωρημένα μυαλά. Κυρίως η μαμά μου! Μεγάλωσα με τη φράση «Να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις και όχι αυτό που πρέπει». Η μάνα μου, επίσης, έλεγε και την αστεία ατάκα: «Καλύτερα να σου βγει το όνομα, παιδί μου, παρά το μάτι». Το είχε αντιστρέψει. Πολλές φορές την ενοχλούσε ο χαρακτήρας μου, αλλά δεν προσπαθούσε να με αλλάξει. Σεβόταν τη διαφορετικότητά μου. Μόνο τόνιζε «Είσαι ίδια ο πατέρας σου, τι θα κάνουμε;». (γέλια)

Το τέλος του «Τατουάζ» και ο Ντάνος

Σχετικά με τη συμμετοχή του Ντάνου στο Τατουάζ, η ηθοποιός τόνισε: «Αποδείχτηκε ότι δεν έριξε κανένα επίπεδο. Στην πράξη κρινόμαστε όλοι. O «Nτάνος» βγήκε από το Survivor και απέναντι από τη σειρά έπαιζε το Survivor. Άρα είναι μια έξυπνη επιλογή μάρκετινγκ».

Μετά το «Τατουάζ» που φέτος τελειώνει θα συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου; «Είναι χαρά μου να δουλεύω με τον Ανδρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου γιατί είναι σοβαροί άνθρωποι στη δουλειά τους. Δεν έχουμε συζητήσει αν θα συνεργαστούμε μετά το τέλος του «Τατουάζ». Με τον Γεωργίου έχουμε κλείσει έναν κύκλο συνεργασίας έξι χρόνων, αγαπιόμαστε πολύ αλλά ενδεχομένως είναι σημαντικό το κομμάτι της ανανέωσης για όλους. Ήδη έχουμε κάνει δυο σειρές μαζί που πήγαν εξαιρετικά. Το να κάνουμε και μια τρίτη είναι λίγο δύσκολο, γιατί θα σου πει κι ο άλλος «Τι το έχετε κάνει εκεί μέσα, οικογένεια;».

Η κατάθλιψη στους «Δυο Ξένους»

Η Εβελίνα Παπούλια θυμήθηκε τη «Μαρίνα Κουντουράτου» και μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Δύο Ξένοι»:

«Η επιτυχία των «Δύο Ξένων» με βρήκε ανυποψίαστη γιατί τότε ήταν όλα καινούρια. Θυμάμαι ότι με τη σειρά κλείστηκα στον εαυτό μου, έπαθα κατάθλιψη. Δεν το άντεχα όλο αυτό, ήταν κάτι πολύ έντονο. Σκέψου ότι για μια απόσταση δέκα λεπτών μπορεί να χρειαζόμουν μία ολόκληρη ώρα, από τον κόσμο που με σταματούσε συνεχώς στον δρόμο. Υπήρχε μια έκσταση. Δικαίως, γιατί ήταν ένα καλοφτιαγμένο σίριαλ. Μέχρι και σήμερα, ανάλογες κωμωδίες βγαίνουν σπάνια στην τηλεόραση».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:02