search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Δένδιας: Η ΝΔ θα πρέπει να κυριαρχήσει και στο κέντρο

31.03.2019 07:30
Δένδιας: Η ΝΔ θα πρέπει να κυριαρχήσει και στο κέντρο - Media

 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απαντά στις αιχμές Γεωργιάδη σχολιάζοντας ότι δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διαφωνεί με όσα ο ίδιος είπε για τη ΧΑ και ξεκαθαρίζει ότι στη ΝΔ τον τόνο δίνει ο Μητσοτάκης, ένας κατεξοχήν φιλελεύθερος πολιτικός.

«Αν θέλουμε μια ιδεολογική και πολιτική ηγεμονία, θα πρέπει να κυριαρχήσουμε και στο κέντρο» δήλωσε μιλώντας στο News 24/7.

Ο βουλευτής Β΄Αθηνών (και υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών στις επόμενες εκλογές) απαντά και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων δε θα μπορούσα να πιστέψω ότι ο αντιπρόεδρος του κόμματός μας διαφωνεί με όσα είπα για το νεοναζιστικό μόρφωμα.

Καταγγέλλει μάλιστα ως επικίνδυνο για το πολίτευμα τον ισχυρισμό του ΣΥΡΙΖΑ περί ακροδεξιάς ΝΔ, ενώ κλείνει τη συζήτηση περί κυριαρχίας ακραίων δεξιών φωνών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας με νόημα ότι ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας κατεξοχήν φιλελεύθερος πολιτικός.

Ο κ. Δένδιας αναφέρεται εκτενώς στο νέο νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, εξηγώντας ότι η ΝΔ τον ψήφισε για να μη στερήσει έστω και από λίγους όπως υποστηρίζει δανειολήπτες ένα δίχτυ προστασίας.

Κάνει όμως λόγο για «νόμο μη προστασίας» της πρώτης κατοικίας, καθώς όπως υποστηρίζει στρέφεται όχι μόνο κατά των μπαταχτσήδων, αλλά και κατά των δανειοληπτών που επιθυμούν να είναι συνεπείς αλλά αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε τη συμφωνία που εκείνος είχε επιτύχει ως υπουργός Ανάπτυξης, για την επιδότηση των επιτοκίων των ενήμερων επιχειρηματικών δανείων από το ΕΣΠΑ, με στόχο την επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33