search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Χρηστίδης: Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, θέλουμε διαφάνεια παντού

31.03.2019 10:53
Παύλος Χρηστίδης: Απαράδεκτη η δήλωση Κοντοζαμάνη - Να ζητήσει άμεσα συγγνώμη - Media

 

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, να έρθουν όλα στο φως. Θέλουμε δικαιοσύνη και διαφάνεια πάντα, παντού και για τους πάντες, να κάνει τη δουλειά της και φυσικά θα τα πούμε… Αυτοί που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις είναι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίοι ήρθαν με δήθεν ηθικό πλεονέκτημα και έχουν ανθρώπους που για 5,5 χρόνια έπαιρναν συντάξεις και έκαναν ότι δεν ήξεραν, έχουν τους ”Μανώληδες”… Όποιος φωνάζει πολύ κάνει χειρότερα απ΄όσα κατηγορούσε. Όσο ο καιρός περνάει και πλησιάζουμε προς τις εκλογές τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα έρχονται μπροστά σε αποκαλύψεις που αφορούν το ΣΥΡΙΖΑ και την παρέα του Μαξίμου», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Με αφορμή το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ και τις συνεργασίες, ο κ. Χρηστίδης τόνισε: «Το χθεσινό μήνυμα της ενότητας, της ανανέωσης, της σύνθεσης είναι ότι είμαστε έτοιμοι πια να βάλουμε γκολ, να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Ξέρουμε ότι αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε στο γήπεδο για να παίξουμε, δεν έχουμε επιλογή για να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός. Είμαστε εδώ για να γίνουμε πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Θα πάμε με αυτούς τους πολίτες που δεν προστατεύεται πια η πρώτη τους κατοικία με βάση το νόμο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ».

«Για τρίτη φορά, τα τελευταία δύο χρόνια, τέσσερις χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έρχονται με δικά τους έξοδα για να συνδιαμορφώσουν την πολιτική ατζέντα μίας πραγματικής ανατροπής», πρόσθεσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24