search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:15
MENU CLOSE

Δεν θα γεννήσει στο μαιευτήριο των γαλαζοαίματων – Η Μέγκαν σπάει την παράδοση

31.03.2019 14:18
Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι και Μαλάλα Γιουσαφζάι για τη Διεθνή Ημέρα του Κοριτσιού - Media

 

Η Μέγκαν Μαρκλ έσπασε μια παράδοση τεσσάρων δεκαετιών επιλέγοντας να μη γεννήσει στο μαιευτήριο του Λονδίνου, όπου γεννήθηκαν πολλά βασιλικά μωρά, ανάμεσά τους και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι, γράφει η εφημερίδα The Sun.

Η Μέγκαν και ο Χάρι, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο χρόνο, περιμένουν αργότερα την άνοιξη το πρώτο τους παιδί.

Αλλά η πρώην ηθοποιός επέλεξε να μη γεννήσει στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary’s, που προτιμούν οι γαλαζοαίματοι από το 1977, αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τον πρίγκιπα Χάρι στο St Mary’s το 1984 και η Κέιτ, η σύζυγος του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ, γέννησε εκεί και τα τρία τους παιδιά, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις.

Η 37χρονη Μέγκαν επέλεξε ένα μαιευτήριο που βρίσκεται πιο κοντά στο νέο τους σπίτι στην πόλη Ουίνδσορ, γράφει η Sun υπό τον τίτλο: “Η Μέγκαν σνομπάρει το νοσοκομείο της Κέιτ και της Λαίδης Ντι”.

“Το μωρό δεν θα γεννηθεί στο Lindo. Εκείνη και ο Χάρι επέλεξαν ότι, αντί να πάνε σε ένα τόσο δημόσιο μέρος όπως το Lindo, θα αφήσουν την Μέγκαν να ανακτήσει τις δυνάμεις της κάπου πιο ιδιωτικά”, είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα για να σχολιάσουν. Το παιδί που θα γεννηθεί θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου παρότι η γέννησή του αναμένεται να απασχολήσει τον διεθνή Τύπο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:12