24/11/2020 10:51:49

Σταρόβας: Κάθε φορά που μπαίνω σε αεροπλάνο ανοίγω το περιοδικό της εταιρίας σε συγκεκριμένη σελίδα και το κρατάω ψηλά με το χέρι

Σταρόβας: Κάθε φορά που μπαίνω σε αεροπλάνο ανοίγω το περιοδικό της εταιρίας σε συγκεκριμένη σελίδα και το κρατάω ψηλά με το χέρι - Media

 

Για τις προλήψεις του και συγκεκριμένα για το ...τελετουργικό που ακολουθεί κάθε φορά που μπαίνει σε αεροπλάνο μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στο DOT. 

«Είμαι προληπτικός. Κάνω τις ίδιες κινήσεις όταν μπαίνω σε αεροπλάνο. Έχω μια μέθοδο, επειδή έκανα κάτι και πήγαν όλα καλά το συνεχίζω ες αεί. Πρέπει να πάρω το περιοδικό της εταιρίας, να ανοίξω μια συγκεκριμένη σελίδα, να το κρατάω ψηλά με το χέρι μέχρι να σβήσει η ένδειξη «Προσδεθείτε.» Αν δεν σβήσει, έχω πάθει και αγκύλωση με το χέρι ψηλά για μια ώρα πτήση. Αν η αεροπορική εταιρία δεν έχει περιοδικό, θα πάρω κάτι δικό μου. Έχω και κάτι άλλο, δηλαδή αν κάτι δεν οδηγώ εγώ, δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε σε τρένο, ούτε σε λεωφορείο. Πρέπει να έχω τον έλεγχο. Στο αεροπλάνο επειδή δεν είχα τον έλεγχο και άκουγα κάτι θορύβους πήγα και πήρα ένα manual για flight simulator και το διάβασα όλα. Ξέρω τις περισσότερες πτήσεις εσωτερικού. Ορισμένα αεροπλάνα θα μπορούσα να τα κατεβάσω», δήλωσε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.