search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:19
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Μόρας: Δώστε ζωή σε όποιον το έχει ανάγκη

31.03.2019 16:09
Συγκλονίζει ο Μόρας: Δώστε ζωή σε όποιον το έχει ανάγκη  - Media

 

Η αφιέρωση του Δημήτρη Μόρα στον αδικοχαμένο αδερφό του Δημήτρη που έφυγε από τη ζωή νικημένος από την λευχαιμία. Ο Βαγγέλης Μόρας χρειάστηκε να περιμένει έως τα 37 του χρόνια για να βρει για πρώτη φορά δίχτυα στη μεγάλη κατηγορία και όταν το έκανε κόντρα στον Αστέρα αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο αδερφό του

Μετά το τέλος του αγώνα έσπευσε να φιλήσει την πινακίδα τους ιδρύματος SaveMoras, για τους δότες μυελού των οστών το οποίο και δημιούργησε για να βοηθήσει άτομα όπως ήταν ο αδερφός του ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2015 σε ηλικία 35 ετών.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του, ενώ παράλληλα τους προέτρεψε να δώσουν ζωή εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματα που μου στείλατε . 18 χρόνια μετά πέτυχα το δεύτερο γκολ με τα χρώματα της ομάδας που τόσο λατρεύω . Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο το νούμερο αλλά το 18 με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια . 18 Ιουλίου “έφυγε” ο αδελφός μου και χθες ήτανε μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατί μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα στόχο που είχα βάλει ,να καταφέρω να αφιερώσω ένα γκολ στον αδελφό μου μέσα στην έδρα μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερα να περάσω το μήνυμα που ήθελε για ακόμα μια φορά μέσα από το σωματείο @savemoras.

Γίνε δότης μυελού τον οστών , μην φοβάστε δεν είναι τίποτα , απλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δώσετε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί έχει κρατήσει την πινακίδα του σωματείου και δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να την βλέπει σε κάθε αγώνα .

Όσο δύσκολα κι αν πέρασα φέτος ήσουν εκεί να μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω αδελφέ μου…. στο αφιερώνω με όλη μου την καρδιά»

 

Πηγή: ant1news.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:18