search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:51
MENU CLOSE

Αήττητος ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Ξάνθη

31.03.2019 18:06
Αήττητος ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Ξάνθη - Media

 

 «Πάρτι» του ΠΑΟΚ σε γήπεδο και… κερκίδα!

Με τον κόσμο του να κάνει την Ξάνθη… Τούμπα, ένα γκολ-ποίημα του Ολιβέιρα κι ένα ακόμα από τον Ενρίκε, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 στην ακριτική πόλη και συνέχισε την αήττητη πορεία του προς το φετινό τίτλο!

Νικητής έφυγε ο ΠΑΟΚ και από τα Πηγάδια, καθώς επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, διατηρώντας το αήττητο σερί του και κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος!

Ο Ολιβέιρα έβαλε μπροστά τον «δικέφαλο του Βορρά», στο 33ο λεπτό με μια φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Ενρίκε στο 67’ μετέτρεψε την ασίστ του νεοεισελθόντα Άκπομ σε γκολ, «καθαρίζοντας» το «τρίποντο».

Αφού το τέρμα του Αλμέιδα, πέντε λεπτά πριν τη λήξη, δεν στάθηκε αρκετό για την γηπεδούχο ομάδα να αποφύγει το… μοιραίο. Γηπεδούχο στα… χαρτιά, βέβαια, αφού στην «Ξάνθη Arena» ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκείνοι που την γέμισαν και την μετέτρεψαν σε Τούμπα…

Πλέον, οι φιλοξενούμενοι θέλουν άλλες δύο νίκες για να πάρουν και μαθηματικά τον τίτλο, ακόμα και αν ο Ολυμπιακός κάνει το 5Χ5 στα δικά του παιχνίδια! Ενώ η Ξάνθη χρειάζεται σίγουρα ένα «τρίποντο» για να «καθαρίσει» οριστικά με την υπόθεση παραμονή.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:51