search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:38
MENU CLOSE

Δέκα χρόνια ειδήσεις Alpha στις 19.00 – Ο Σρόιτερ, η έκπληξη

01.04.2019 08:54
Δέκα χρόνια ειδήσεις Alpha στις 19.00 - Ο Σρόιτερ, η έκπληξη - Media

 

Δέκα χρόνια συμπλήρωσε, χθες, το δελτίο ειδήσεων του Alpha, με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα. Ήταν μια επιλογή που έγινε σε περιβάλλον RTL, που αιφνιδίασε την τηλεοπτική αγορά μεταφέροντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στη ζώνη των 7, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τη δομή και τη θεματολογία του.

Την περίοδο εκείνη τη συγκεκριμένη ζώνη μονοπωλούσαν οι δραματικές σειρές. Όπως αναφέρουν οι typologies ο Βασίλης Παπαδρόσος, ως γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του Alpha (σήμερα είναι επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα του ΣΚΑΪ), δημιούργησε από την αρχή ένα νέο δελτίο ειδήσεων με έμφαση στην κοινωνία, όταν της μόδας ήταν ακόμη οι συζητήσεις μεταξύ των σχολιαστών. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν το πρώτο ελληνικό δελτίο που σήκωσε όρθιο τον παρουσιαστή του, χρησιμοποίησε μεγαλύτερο studio και αξιοποίησε στο έπακρο τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Γραφικά, ολογράμματα, green box, συνδέσεις μέσω Skype, αλλά και απουσία παραθύρων, ατέρμονων σχολιασμών και έντονων αντιπαραθέσεων.

Πρόσωπο-έκπληξη για τα δεδομένα της εποχής ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου και επί δέκα χρόνια συνεχίζει ακάθεκτος, έχοντας δίπλα του το δημοσιογραφικό δυναμικό του Alpha και τον Δήμο Βερύκιο ως σχολιαστή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31