search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:21
MENU CLOSE

Το «ασχημόπαπο» που κορόιδευαν έγινε ο «κύκνος» που όλοι οι άντρες ποθούν (Photos)

01.04.2019 09:40
«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφάνιση 14χρονου από τη Θεσσαλονίκη - Φόβοι ότι έχει απαχθεί - Media

 

Έμειναν κόκαλο όταν την είδαν. Που να φανταστούν ότι το «μπάζο» η μαθήτριά τους έγινε μία πανέμορφη γυναίκα, την οποία ποθούν όλοι οι άντρες. 

Ο λόγος για την 24χρονη, Celine Centino, από την Ελβετία, η οποία από ασχημόπαπο έγινε κύκνος που τώρα όλοι ποθούν. Την είδα οι συμμαθητές της μετά από 5 χρόνια στο reunion. 

Η νεαρή κοπέλα πέρασε δύσκολα μαθητικά χρόνια αφού βίωνε σκληρό bulliyng για την εικόνα της ακούγοντας συχνά σχόλια όπως «είσαι άσχημη». Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που επέλεγε να μην πάει στο σχολείο της.

Έχοντας πιάσει λοιπόν δουλειά σε κομμωτήριο, έκανε οικονομίες, τις οποίες «αφιέρωσε» σε αισθητικές επεμβάσεις κάθε είδους.

Από προσθετική στήθους, μέχρι «φτιάξιμο» σαγονιού, χειλιών, μήλων, ακόμα και οπισθίων, με τη… σούμα να φθάνει 43.000 ευρώ, έγινε αγνώριστη!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17