04/04/2020 15:55:39

Θεοδωράκης: Μέχρι τις ευρωεκλογές θα πάω σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδας

Θεοδωράκης: Μέχρι τις ευρωεκλογές θα πάω σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδας - Media

 

Την περιοδεία του σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδας για τις ευρωκλογές ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, την Κυριακή.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Στ. Θεοδωράκη:

«Ξεκινάμε, πάμε μακριά!

Ζεσταίνεται η μηχανή και από την Τετάρτη ξεκινάμε.
Μέχρι τις ευρωεκλογές θα πάω σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας και ενδιαμέσως σε δεκάδες άλλες πόλεις και χωριά.
Μαζί μου θα είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού. Ο καθένας στην περιοχή που ξέρει πιο καλά. Ο καθένας για τα θέματα που γνωρίζει πιο καλά.
Θα συζητήσουμε με τους πολίτες όλα αυτά που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά και όχι μόνο αυτά που εμείς σκεφτόμαστε. Θα δώσουμε δημόσιες συνεντεύξεις τύπου για όλους τους τοπικούς δημοσιογράφους χωρίς αποκλεισμούς και υποδείξεις - όπως αυτές που συνηθίζουν οι φοβισμένοι αρχηγοί των κομμάτων εξουσίας.

Όταν, λοιπόν, δείτε ξαφνικά στα στενά της γειτονιάς σας ή στην πλατεία, το βαν του Ποταμιού, μην διστάσετε.
Ελάτε να γνωρίσετε ένα κόμμα που καμία σχέση δεν έχει με όλα τα άλλα.
Και όπως το Ποτάμι έχει δύο όχθες έτσι και το βαν μας έχει και αυτό δύο πλευρές. Η μία για τους νέους, η άλλη για το περιβάλλον.
Τα υπόλοιπα από κοντά.
Καλημέρα
Καλή Κυριακή και προσοχή στους ψεύτες (για αύριο λέω, που πήγε ο νους σας;)».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.