search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:42
MENU CLOSE

Ώρα για zapping

25.09.2009 14:16

Αχός βαρύς ακούεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν.

* Αχός βαρύς ακούεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν.

* Μήνα σε γάμο ρίχνονται, μήνα σε χαροκόπι; Ουδέ σε γάμο ρίχνονται, ουδέ σε χαροκόπι.

* Μα τι το ’θελες, ρε Βάσω, το ντιμπέιτ αφού δεν μπορείς να συμπληρώσεις ούτε το ψηφοδέλτιο της Άνω Λεστινίτσας; Πού τον παλιό καλό καιρό, τότε που συνωστίζονταν έξωθεν της Ρηγίλλης μιλιούνια οι εθελοντές. Απορώ μάλιστα με το γινάτι αυτού του Τσιτουρίδη. Αντί να κάνει τον σταυρό του που γλίτωσε από το μαύρισμα, πήγε να ξυστεί στην στραβωμένη μαγκούρα του Ζαγορίτη. Πουρκουά;

* Μα αφελής είσαι, βρε συ Βάσω; Για να διακόψουν τα κανάλια το δελτίο καιρού και να κάνουν τετ α κε κατευθείαν έξω από τα γραφεία της ΝΔ. Και ιδού ο κομμένος Σάββας με κομμένα λόγια γιασεμάκια μου παραπονιάρικα μου λέει. Θα βγάλει πολύ μελό αυτή η τηλεοπτική περίοδος, να μου το θυμηθείς.

* Στα οικογενειακά σίριαλ των ημερών να μην ξεχάσω να συμπεριλάβω την εμμονή της πολύγλωσσης και πολυπτυχιούχου Ελεονώρας Μελέτη στα οικογενειακά κουλουβάχατα της φαμίλιας Λαζαρίδη. Πότε πιάνει μικρόφωνο η Μαλιωτάκη, πότε η άλλη, πότε η πεθερά, πότε η κουνιάδα και πότε οι λοιποί φίλοι και συγγενείς. Μα γιατί δεν τον αφήνουν να ησυχάσει παρά συνεχώς τον παρενοχλούν τον αδικοχαμένο μακαρίτη; Η τηλεθέαση, όπως κακώς δεν γνωρίζεις, Βάσω, είναι ο χειρότερος τυμβωρύχος. Πιάσε το λοιπόν κι εσύ ένα φτυάρι κι έλα να ανασκολοπίσουμε ό,τι περπατάει, ό,τι πετάει κι ό,τι κολυμπάει. Μέχρι και τα ψάρια θα μου την πληρώσουν, με τα νεύρα που έχω.

* Νεύρα είπα και θυμήθηκα πόσο με φουντώνουν και πόσο με βγάζουν από τα ρούχα μου τα επιτόπια ρεπορτάζ των μεσημεριανάδικων για την εθελούσια έξοδο γνωστής ηθοποιού από τα εγκόσμια. Ούτε να καλογερέψει δεν μπορεί πια κανείς αν δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη της Κατερίνας Καραβάτου. Κατά τ’ άλλα, το γλέντι συνεχίζεται με αμείωτο κέφι: Ο Καρατζαφέρης προβοκάρει όπου τον παίρνει, το ΚΚΕ συναγωνίζεται σε εσχατολογικές προβλέψεις τους Ιεχωβάδες, και στον ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος τον ξυρίζουν τον γαμπρό.

* Πιάσε εσύ, Βάσω μου, το πινέλο, ανακάτευε και τη σαπουνάδα να φουσκώσει και δώσε σε μένα τις λεπίδες και τα ξυραφάκια. Κόντρα ξύρισμα είπατε ή να σας ξεκινήσω πρώτα με ένα γερό λούσιμο;

Η ποντικίνα των καναλιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:42