search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:41
MENU CLOSE

Έκθεση γελοιογραφίας «DEMOCRISIS – Δημοκρατία σε κρίση» στο Μετρό Συντάγματος

01.04.2019 13:34
Έκθεση γελοιογραφίας «DEMOCRISIS – Δημοκρατία σε κρίση» στο Μετρό Συντάγματος - Media

 

Η έκθεση γελοιογραφίας με τίτλο «DEMOCRISIS – Δημοκρατία σε κρίση» πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος από τη Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων.

Επίτιμος προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο στην Αθήνα είναι ένας από τους ζωντανούς θρύλους της ιταλικής σάτιρας, ο Αλτάν (Altan). Μαζί του, θα παραβρεθούν οι Marilena Nardi και Giovanni Sorcinelli-Giox στα εγκαίνια της έκθεσης.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1η Απριλίου, από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ώρα 19:00 μ.μ.

Ακόμη, την Τρίτη 2 Απριλίου, στις 19.00 το απόγευμα. στον χώρο της έκθεσης θα υπάρξει εκδήλωση- γνωριμία και συνομιλία του κοινού με τον Αλτάν και Έλληνες και Ιταλούς σκιτσογράφους.

Η έκθεση θα λειτουργήσει από την 1η έως και τις 7 Απριλίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Καθημερινά, στο χώρο της έκθεσης, μέλη της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων θα ενημερώνουν και θα ξεναγούν το κοινό.

Η φωτογραφία είναι από την προετοιμασία για το στήσιμο της έκθεσης μαζί με τον επίτιμο προσκεκλημένο και τιμώμενο πρόσωπο διάσημο Ιταλό γελοιογραφο Altan το ξημέρωμα της 1ης Απριλίου στις 1.45. Από αριστερά: Soloup, Ζάχαρης, Μηλας, Altan, Μητσομπόνος.

Στην έκθεση συμμετέχουν:

Από τη Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων (www.cartoonists.gr)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΣ, ΒΑΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, DRANIS, ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΑΝΟΣ, ΖΕΡΒΟΣ ΠΕΤΡΟΣ,
JOHN ANTONO, ΖΩΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΟΥΤΣΑΝΤΑΣ ΣΑΚΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΜΗΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ(BAS), ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΗΤΣΟΜΠΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΟΘΩΝΑΙΟΥ ΑΛΕΞΙΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, SOLOUP, SOTER, ΣΤΑΘΗΣ (ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΑΜΠΑΚEΑΣ ΗΛIΑΣ, ΤΖΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Από την Ιταλία:

ALTAN, LIDO CONTEMORI, GIORGIO FRANZAROLI, GIOVANNI SORCINELLI-GIÓX, ENZO LUNARI, MARCO DE ANGELIS, MARILENA NARDI, MARIO NATANGELO, SERGIO STAINO, PIETRO VANESSI

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38