search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:04
MENU CLOSE

Κοκαΐνη και ναρκωτικά χάπια σε όχημα που έφτασε με το πλοίο στη Ρόδο

01.04.2019 14:24
Φορέας HIV σχεδόν ένας στους τέσσερις τοξικομανείς στην Αθήνα - Media

 

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο το οποίο έφθασε με πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Ρόδου, οι υπάλληλοι του τελωνείου σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Ρόδου, ανακάλυψαν 20 κιλά κοκαΐνης και 50 κιλά ναρκωτικά χάπια.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, τα οποία μάλιστα προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο φέρονται ότι παραλίγο να τραυματίσουν τελωνειακό υπάλληλο ενώ ακινητοποιήθηκαν μετά από καταδίωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι της Ακαντιάς κατά την ώρα κατάπλου του πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά.

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούν προσωπικό του Τελωνείου Ρόδου αλλά και του Λιμεναρχείου, εντοπίστηκε ένα επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο διέθετε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας. Τελωνειακός υπάλληλος που το εντόπισε, θέλησε να διενεργήσει έλεγχο για τη νομιμότητα του οχήματος. Όταν όμως έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, εκείνος αντί αυτού ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε κατά του υπαλλήλου. Άμεσα κινητοποιήθηκε το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, το οποίο και κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν στο καπό συσκευασίες που περιείχαν περίπου 20 κιλά κοκαΐνης και περίπου 50 κιλά ναρκωτικών χαπιών. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ οι δύο άνδρες κρατούνται προκειμένου να οδηγούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

φωτογραφία αρχείου

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03