search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:58
MENU CLOSE

Το La casa de Papel επιστρέφει και «χτυπά» στην καρδιά του καλοκαιριού (Video)

01.04.2019 15:01
Τρεις από τις καλύτερες ταινίες εποχής στο Netflix - Media

 

Φορώντας τολμηρό μπικίνι η «Τόκιο» απολαμβάνει τον έρωτά της σε ένα εξωτικό νησί, ενώ και ο «προφεσόρ» ζει κι εκείνος έντονα το πάθος που γεννήθηκε μέσα από τη περίφημη ληστεία στο νομισματοκοπείο. Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος, όπως και οι δικές τους στιγμές χαλάρωσης.

Προς τέρψιν των θαυμαστών του και η δική τους αναμονή παίρνει τέλος αφού ο τρίτος κύκλος του «La Casa de Papel» είναι προ των πυλών, κάτι που «μαρτύρησε» το Netflix μέσω του εντυπωσιακού τρέιλερ της ισπανικής σειράς.

Συγκεκριμένα, στις 19 Ιουλίου το τρίτο μέρος της σειράς-φαινόμενο επιστρέφει και μπορεί να λείπουν οι διάσημες κόκκινε στολές και τα προσωπεία του Σαλβαντόρ Νταλί αλλά σίγουρα η περιπέτεια, η αγωνία και η ενδιαφέρουσα πλοκή δεν θα απουσιάζουν από την δημοφιλή σειρά που αναμένεται να καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:57