search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41
MENU CLOSE

Ο μικρός μαχητής από την Λέσβο και η υπόσχεση του Κούτρη! (Video)

01.04.2019 17:06
Ο μικρός μαχητής από την Λέσβο και η υπόσχεση του Κούτρη! (Video) - Media

 

Ένας μικρός οπαδός του Ολυμπιακού, ο Βασίλης από τα Παράκοιλα της Λέσβου, δίνει την δική του μεγάλη… μάχη. Μία μάχη στην οποία άπαντες εύχονται να βγει νικητής.

Με αφορμή το ταξίδι του πιτσιρικά στην Αθήνα – για την θεραπεία που χρειάζεται – εκείνος ήθελε να συνδυάσει την παρουσία του στην ελληνική πρωτεύουσα με το να βρεθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στο πλευρό του Κούτρη που θαυμάζει.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ των Πειραιωτών ήθελε να του δώσει πιο μεγάλη χαρά από το να του δωρίσει απλά μία φανέλα ή μπλούζα – όπως έχετε διαβάσει ήδη σχετικά – και έτσι του έδωσε την δυνατότητα να σκοράρει μπροστά από την Θύρα 7 και να αποθεωθεί από τον κόσμο.

Ο νεαρός Βασίλης παρά το πρόβλημά του έχει μεγάλη και πραγματική αγάπη για τον Ολυμπιακό. Μία αγάπη που είναι κινητήριος δύναμη, έμπνευση και ελπίδα. Ο Κούτρης συγκινήθηκε από την ιστορία του και εκτός του ότι στάθηκε στο πλευρό του, του υποσχέθηκε πως θα φροντίσει να έρθει ξανά στο φαληρικό γήπεδο και να δει παιχνίδι ή να παίξουν πάλι μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Τα μάτια του πιτσιρικά «άστραψαν» από χαρά μόνο και μόνο από αυτήν την δέσμευση – υπόσχεση του διεθνούς μπακ. Σημειωτέον ο Κούτρης σε όλη την ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει δείξει κοινωνικό πρόσωπο και έχει μεγάλες ευαισθησίες. Όλη αυτή η εμπειρία στο φαληρικό γήπεδο αλλά και η συγκεκριμένη υπόσχεση έκαναν πάντως τον μικρό Βασίλη ακόμα πιο δυνατό.

– Ο Ολυμπιακός ανέβασε σχετικό βίντεο στα social media του που έχει και την ασίστ του Κούτρη στον μικρό Βασίλη για να σκοράρει. Δείτε το παρακάτω.

 

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41