search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Τσίπρας: Τι έκανα τη γραβάτα που μου χάρισε ο Ζάεφ

01.04.2019 18:26
Τσίπρας: Τι έκανα τη γραβάτα που μου χάρισε ο Ζάεφ - Media
 
Σε ερώτηση σχετικά με τη γραβάτα που του χάρισε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, στην τελετή υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και για το αν θα ξαναφορέσει γραβάτα, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ της Βόρειας Μακεδονίας, με την αφορμή της επίσκεψή του την Τρίτη 2 Απριλίου στα Σκόπια.
 
Όταν ρωτήθηκε: «γραβάτα, πότε θα ξαναβάλετε; Αυτήν που σας έδωσε ο κ. Ζάεφ, την έχετε ακόμα;» ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Δεν έχω κάποιο ταμπού, αλλά πλέον η δημόσια παρουσία μου έχει καταγράφει δίχως τη γραβάτα. Ωστόσο, έχω μια πλούσια συλλογή από γραβάτες που μου χάρισαν μια σειρά από ηγέτες μεταξύ των όποιον και ο Ζόραν. Τη γραβάτα του Ζόραν δεν την έχω στη ντουλάπα, αλλά στο συρτάρι του γραφείου μου να μου θυμίζει μια ιστορική στιγμή, ένα γενναίο βήμα προς τα εμπρός για τη φιλία και τη συνεργασία των λαών μας, που ήταν η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:40