search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:41
MENU CLOSE

Το συγκινητικό αντίο του Δημήτρη Οικονόμου στον «αδελφό» του, Βασίλη Λυριτζή (Video) 

02.04.2019 06:11
22/10/2020 - Media

 

Πέθανε ξημερώματα της Τρίτης ο  δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 62 χρονών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο επί χρόνια συνεργάτης του, Δημήτρης Οικονόμου, το πρωί της Τρίτης μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αλλά και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενώ τον αποχαιρέτησε αργότερα με τον δικό του τρόπο στον αέρα της εκπομπής “Σήμερα” του καναλιού.

Τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Βασίλη Λυριτζή έδενε μια μακρά φιλία και μια χρόνια συνεργασία, αφού υπήρξαν συμπαρουσιαστές για πάρα πολλά χρόνια στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, αρχικά στη ΝΕΤ και έπειτα στον ΣΚΑΙ, αποτελώντας ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο φίλος, κουμπάρος και συνάδελφός του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Λυριτζή, φανερά συγκινημένος. Ο Δημήτρης Οικονόμου τον αποκάλεσε “αδελφό” και έκανε λόγο για την αξιόλογη πορεία του, την προσωπικότητά του και τα χρόνια που διένυσαν μαζί, προβάλλοντας στιγμιότυπα από την εκπομπή τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03