search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:00
MENU CLOSE

«Καλό ταξίδι αδερφέ»: Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρετά τον Βασίλη Λυριτζή (Video)

02.04.2019 06:45
«Καλό ταξίδι αδερφέ»: Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρετά τον Βασίλη Λυριτζή (Video) - Media

 

Ο Βασίλης Λυριτζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης αφιέρωσε το ξεκίνημα της εκπομπής του προκειμένου να πει δυο λόγια για τον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο.

«Θα μας επιτρέψετε παρ’ ότι κάθε πρωί προσπαθούμε να σας φτιάξουμε τη διάθεση να ξεκινήσουμε με μια μεγάλη απώλεια. Ο Βασίλης Λυριτζής, ο καλός συνάδελφος και φίλος, άφησε σήμερα τα ξημερώματα τη ζωή του χτυπημένος από τον καρκίνο. Α ρε Βασίλη… Χρόνια με τον Βασίλη μαζί με τον Δημήτρη, συνοδοιπόροι στην πρωινή ενημέρωση… Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα εξαιρετικό παιδί, αφήνει πίσω οικογένεια. Να συλλυπηθούμε την οικογένειά του. Καλό ταξίδι αδερφέ και καλή δύναμη, Δημήτρη ξέρω πάρα πολύ καλά… Εδώ είμαστε συγκλονισμένοι εμείς, πόσο μάλλον εσύ που είσαστε συνοδοιπόροι όλα αυτά τα χρόνια. Δούλεψε για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εδώ μαζί μας στην πρωινή ενημέρωση. Πάντα αξιοπρεπής, πάντα φίλος. Καλό ταξίδι αδερφέ, καλό ταξίδι! Δεν θέλω να πω περισσότερα, στην τηλεόραση ο ρόλος είναι άχαρος όταν ανακοινώνεις τέτοιες ειδήσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59