search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43
MENU CLOSE

Βρούτσης: Η κυβέρνηση αφαίρεσε από τα μητρώα δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους

02.04.2019 08:40
Βρούτσης: Η κυβέρνηση αφαίρεσε από τα μητρώα δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους - Media

 

Μία αποκάλυψη η οποία αναμένεται να προκαλέσει σάλο έκανε ο πρώην Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στο «Action24» και την εκπομπή «Brain Storming» με τον Γιώργο Πιέρρο και Σταμάτη Ζαχαρό.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση η κυβέρνηση «έχει αφαιρέσει από τα μητρώα δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους».

«Ξαφνικά, δύο φορές και το 2017 και το 2018 από το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο χάθηκαν δεκάδες χιλιάδες συντάξεις, η έννοια του χάθηκαν σημαίνει ότι έγινε παρέμβαση ηλεκτρονικά στις συντάξεις και διεγράφησαν», είπε ο κ . Βρούτσης. «Ελπίζω να μας ακούει  δικαστικός λειτουργός», συμπλήρωσε ο κ. Βρούτσης.

«Από τους εκατοντάδες χιλιάδες αιτούντες σύνταξη που περιμένουν να πάρουν αίτηση, δεκάδες χιλιάδες διεγράφησαν και τώρα οι συνταξιούχοι πρέπει να ψάξουν αν υπάρχει αίτηση, ή αν κάποιος την αφαίρεσε για την σύνταξη τους. Αυτοί που ελέγχουν τα ηλεκτρονικά μητρώα πήραν κωδικούς από τους υπαλλήλους και υπεξαίρεσαν συνταξιούχους», υπογράμμισε ο πρώην Υπουργός Εργασίας.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για ποιο λόγο το έκανε αυτό η κυβέρνηση ο κ. Βρούτσης, απάντησε καταφατικά: «Για να φανεί ότι το απόθεμα των συντάξεων είναι μικρό».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43