search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:50
MENU CLOSE

H British American Tobacco φέρνει το Global Graduate Programme στην Ελλάδα

02.04.2019 10:25
H British American Tobacco φέρνει το Global Graduate Programme στην Ελλάδα - Media

 

H δέσμευση του Ομίλου στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το 21% των εργαζομένων έχουν πάρει προαγωγή τους προηγούμενους μήνες.

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για αποφοίτους Πανεπιστημίων φέρνει η British American Tobacco στην Ελλάδα, σε συνέχεια των σημαντικών επενδύσεων και θέσεων εργασίας που ανακοίνωσε πρόσφατα με την άφιξη των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.

Το νέο πρόγραμμα φιλοδοξεί να δώσει την δυνατότητα υψηλού επιπέδου κατάρτισης σε αποφοίτους που θα επιλεγούν, δημιουργώντας νέα στελέχη για τον Όμιλο. Το πρόγραμμα, για το οποίο οι αιτήσεις ξεκινούν άμεσα (https://careers.bat.com/graduates) απευθύνεται σε νέους, ταλαντούχους υποψηφίους, που έχουν μέχρι σήμερα περιορισμένη εργασιακή εμπειρία, αλλά διαθέτουν υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις, ηγετικές ικανότητες, ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ενδιαφέρον για διεθνή καριέρα και άριστη γνώση Αγγλικών, με στόχο να ενταχθούν σε ένα διεθνές πρόγραμμα ανάπτυξης μελλοντικών στελεχών.

Όσοι επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν, από την πρώτη μέρα, πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία, σε διάφορες θέσεις και τμήματα διεθνώς, μέσα από ένα πρόγραμμα διάρκειας 12 μηνών που στην ολοκλήρωσή του, ανάλογα με την αξιολόγηση, οδηγεί σε θέσεις εργασίας στην εταιρεία. Εκτός από την εργασιακή εμπειρία, το πρόγραμμα προσφέρει συνεχή υποστήριξη και coaching από έμπειρα στελέχη της British American Tobacco και εκπαίδευση στην διεθνή Ακαδημία της British American Tobacco.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μια ακόμα ένδειξη της δέσμευσης της British American Tobacco να συνεχίσει να επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα. Μέσα στο 2018, το 21% των εργαζομένων έχει πάρει προαγωγή μέσα και από τις δυνατότητες που δημιουργήθηκαν με την άφιξη των προϊόντων Επόμενης Γενιάς του Ομίλου στην Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:50