search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:02
MENU CLOSE

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών σε πατέρα που πάνω στο μεθύσι του βίασε τη 15χρονη κόρη του…κατά λάθος

02.04.2019 13:06
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών σε πατέρα που πάνω στο μεθύσι του βίασε τη 15χρονη κόρη του...κατά λάθος - Media

 

Όχι ότι έμοιαζαν σαν δύο σταγόνες βροχής, αλλά ο κατηγορούμενος ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν άκουγε τις εκκλήσεις της κόρης του, παρά μόνο όταν ήταν πολύ αργά.

Το σκηνικό έλαβε χώρα στο Χονκ Κονγκ και ο ασυνείδητος πατέρας καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε φυλάκιση δυόμισι χρόνων, αντί για δέκα όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Γιατί έτυχε αυτής την εύνοιας; Γιατί είχε σύμμαχο την βιασμένη κόρη του που αναγνώρισε μεν το λάθος του πατέρα της, αλλά του το συγχώρεσε δε, αφού όπως δήλωσε και στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους επαφής, ο πατέρας της αντιλήφθηκε ότι ήταν η κόρη του και σταμάτησε αμέσως.

Μάλιστα, η υπόθεση δεν θα έφτανε ποτέ στα δικαστήρια αν η ψυχολόγος που επισκεπτόταν η κόρη μετά το συμβάν δεν το αποκάλυπτε η ίδια στην Αστυνομία. Κάτι, που έγινε παρά τη θέληση του θύματος.

Μάλιστα, η κόρη που συγχώρεσε τον πατέρα, ετοιμάζεται να σύρει στα δικαστήρια την «μαρτυριάρα» ψυχολόγο που έκανε κάτι που δεν προβλέπεται όπως υποστηρίζει στο επάγγελμά της, καθώς και ότι διασύρει το όνομα της οικογενείας της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:02