search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:27
MENU CLOSE

Μήνας παιδικού βιβλίου ο Απρίλιος στο Public

02.04.2019 14:02
Μήνας παιδικού βιβλίου ο Απρίλιος στο Public - Media
 
Επειδή τα πρώτα τους βιβλία είναι τα πιο σημαντικά, επισκέψου τον απόλυτο προορισμό για ό,τι και αν ψάχνεις!
 
Μετά τον μήνα Μάρτιο ο οποίος έδωσε έμφαση στην αυτοβελτίωση, το Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της Ελλάδας, αφιερώνει τον μήνα Απρίλιο στα παιδικά βιβλία, αναγνωρίζοντας το πόσο σημαντικά είναι τα πρώτα βιβλία των παιδιών αλλά και τον εκπαιδευτικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν.
 
Στο Public μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία με πάνω από 20.000 παιδικά βιβλία για παιδιά από 0 έως 15 χρονών, Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.
 
Ενδεικτικά μερικά από τα Top παιδικά βιβλία που μπορείς να βρεις σε ένα από τα 55 καταστήματα Public ή στο public.gr είναι:
 
  • Θα σ’ αγαπώ ό,τι κι αν γίνει, του Gliori Debi, εκδ. Πατάκη: Σ’ αυτό το βιβλίο με τις τρυφερές εικόνες, μια ευρηματική μαμά αποδεικνύει στο παιδί της πως η αγάπη των γονιών δεν έχει όρια ό,τι κι αν γίνει.
  • Άτλαντας για παιδιά, εκδ. Ψυχογιός: Ένα καταπληκτικό βιβλίο για να γνωρίσεις τον κόσμο με τρόπο παραστατικό και ψυχαγωγικό!
  • Άουτς!, του Scamell Ragnhild, εκδ. Παπαδόπουλος: Η ιστορία ενός σκαντζόχοιρου που προσπαθεί να χωρέσει στη φωλιά του…
  • Stories for Kids Who Dare to be Different, του Brooks Ben, εκδ. Quercus Publishing: Ένα όμορφο εικονογραφημένο και εμπνευσμένο βιβλίο με εκπληκτικές ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων που τόλμησαν να είναι διαφορετικοί και να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.
  • Πιγκουίνος χάθηκε, πιγκουίνος βρέθηκε, του Jeffers Oliver, εκδ. Ίκαρος: Η ιστορία του βιβλίου στηρίζεται σε ένα αληθινό γεγονός του συγγραφέα από τα παιδικά του χρόνια, όπου είχε χαθεί.
 
Και ο μήνας παιδικού βιβλίου δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις! Το Public σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος σχεδίασε ένα μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς του φίλους.
 
Πόσα πόδια έχει το χταπόδι ο Γιάννος; Ποιος Ηρακλής ήταν ο απόλυτος υπερ-ήρωας ; Ένα διαφορετικό βιβλίο παίζει με τα παιδιά και τους προσφέρει συλλεκτικά βιβλίο-δώρα. Μπορείτε να το αναζητήσετε στο:
  • Public του the Mall of Athens την Παρασκευή 5 Απριλίου, 17.00-21.00 & το Σάββατο 6 Απριλίου, 12.00-16.00
  • Public του Athens Metro Mall Παρασκευή 12 Απριλίου, 17.00-21.00 & το Σάββατο 13 Απριλίου, 12.00-16.00
  • Public Συντάγματος Παρασκευή 19 Απριλίου, 17.00-21.00 & το Σάββατο 20 Απριλίου, 12.00-16.00
 
Επιπλέον, το Public καλεί στις 20 Απριλίου στις 12:00, στο Public Mall Μαρούσι, όλους τους μικρούς φίλους του για να συναντήσουν από κοντά την αγαπημένη συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη που θα μιλήσει για το βιβλίο της Ρεβιθοκοντούλης το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και αφηγείται τη διάσημη ιστορία του Κοντορεβιθούλη μέσα από μία άλλη οπτική γωνία.
 
Γιατί βιβλίο, σημαίνει Public!
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15