search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54
MENU CLOSE

Μειώνεται η ταχύτητα των ηλεκτρικών πατινιών

02.04.2019 14:42
Μειώνεται η ταχύτητα των ηλεκτρικών πατινιών - Media

 

Στα 20 χλμ/ ώρα μειώνεται η μέγιστη ταχύτητα των πατινιών της Hive, μίας εκ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται με ηλεκτρικά πατίνια στην Αθήνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η μέγιστη ταχύτητα μειώνεται οικειοθελώς στα 20 χλμ. ενώ εξετάζονται τρόποι «για ελεγχόμενη πρόσβαση και στάθμευση σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με εφαρμογή geo-fencing».

«Η εταιρεία hive, μέλος της Daimler, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της τόνισε ότι έχει στόχο, σε κάθε πόλη που δραστηριοποιείται, να σέβεται τον δημόσιο χώρο, την ασφάλεια και τις ανάγκες των πολιτών για γρήγορη, αποτελεσματική και οικολογική μετακίνηση. Σε αυτό το πλαίσιο, η hive, οικειοθελώς και έπειτα σε συνεννόηση με ειδικούς, μειώνει την μέγιστη ταχύτητα από τα 25km στα 20km και θα συνεργαστεί με τον Δήμο Αθηναίων για τους βέλτιστους τρόπους ελεγχόμενης πρόσβασης και στάθμευσης, σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με εφαρμογή geo-fencing.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54