search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43
MENU CLOSE

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Από το ΚΙΝΑΛ μου φέρονται σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγος του Ανδρέα (Video)

03.04.2019 07:14
Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Από το ΚΙΝΑΛ μου φέρονται σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγος του Ανδρέα (Video)  - Media

 

Φανερά ενοχλημένη γιατί δεν προσκλήθηκε στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, όπου έγινε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha, μίλησε εναντίον της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, εκφράζοντας, μάλιστα, την ενόχλησή της για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του (σ.σ. Ανδρέα Παπανδρέου)».

«Οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ θέλουν την εξόντωσή μου», τόνισε, αναφερόμενη στην καταδικαστική απόφαση της προηγούμενης εβδομάδας για χρέη στην εφορία. «Υπάρχει εντολή “να τελειώσετε τη Λιάνη”», σημείωσε η ίδια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και το πώς ένιωσε όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια της.

Πριν από λίγες μέρες η κυρία Λιάνη Παπανδρέου είχε κατηγορήσει την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για πολιτική εκμετάλλευση του Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζοντας πως η κυρία Γεννηματά παραποιεί την πολιτική του παρακαταθήκη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:42