search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:59
MENU CLOSE

Το «Έθνος» αποχαιρετά τον Βασίλη Λυριτζή – Η στήλη του δημοσιογράφου στο σημερινό φύλλο (Photo)

03.04.2019 08:06
Το «Έθνος» αποχαιρετά τον Βασίλη Λυριτζή - Η στήλη του δημοσιογράφου στο σημερινό φύλλο (Photo) - Media

 

Στις 3 σήµερα το απόγευµα, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η πολιτική κηδεία ενός ανθρώπου που διέπρεψε σε έναν χώρο γεµάτο αντιδικίες και άφησε πίσω του µόνο ευγένεια. Η δηµοσιογραφία και το «Εθνος», στο οποίο ο Βασίλης Λυριτζής αρθρογραφούσε από την αρχή της επανακυκλοφορίας του µέχρι τις 6 Μαρτίου, οπότε και αποσύρθηκε για να παλέψει µε τον καρκίνο, αποχαιρετούν έναν συνάδελφο από εκείνους που τίµησαν αυτό το επάγγελµα, µε την αξιοπρέπεια, το ήθος και τη στάση ζωής τους.

Μαζί µε την εκτίµηση της ευσυνειδησίας και την αναγνώριση της αρτιότητάς του, το «Εθνος» και οι συνάδελφοί του εκφράζουν θερµά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ελένη Αντωνιάδη και τα δυο τους παιδιά, Μαριλένα και ∆ηµήτρη. Αλλά επίσης και στον αδελφικό του φίλο και συνάδελφο ∆ηµήτρη Οικονόµου, µε τον οποίο ο Λυριτζής συνέδεσε µεγάλο τµήµα της επαγγελµατικής του ζωής και ακόµα µεγαλύτερο κοµµάτι της προσωπικής του, καθώς ήταν κουµπάροι. 

Η στήλη του Βασίλη Λυριτζή στο σημερινό φύλλο (Τετάρτη 3 Απριλίου 2019) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:59