15/11/2019 05:54:41

Το «Έθνος» αποχαιρετά τον Βασίλη Λυριτζή - Η στήλη του δημοσιογράφου στο σημερινό φύλλο (Photo)

Το «Έθνος» αποχαιρετά τον Βασίλη Λυριτζή - Η στήλη του δημοσιογράφου στο σημερινό φύλλο (Photo) - Media

 

Στις 3 σήµερα το απόγευµα, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η πολιτική κηδεία ενός ανθρώπου που διέπρεψε σε έναν χώρο γεµάτο αντιδικίες και άφησε πίσω του µόνο ευγένεια. Η δηµοσιογραφία και το «Εθνος», στο οποίο ο Βασίλης Λυριτζής αρθρογραφούσε από την αρχή της επανακυκλοφορίας του µέχρι τις 6 Μαρτίου, οπότε και αποσύρθηκε για να παλέψει µε τον καρκίνο, αποχαιρετούν έναν συνάδελφο από εκείνους που τίµησαν αυτό το επάγγελµα, µε την αξιοπρέπεια, το ήθος και τη στάση ζωής τους.

Μαζί µε την εκτίµηση της ευσυνειδησίας και την αναγνώριση της αρτιότητάς του, το «Εθνος» και οι συνάδελφοί του εκφράζουν θερµά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ελένη Αντωνιάδη και τα δυο τους παιδιά, Μαριλένα και ∆ηµήτρη. Αλλά επίσης και στον αδελφικό του φίλο και συνάδελφο ∆ηµήτρη Οικονόµου, µε τον οποίο ο Λυριτζής συνέδεσε µεγάλο τµήµα της επαγγελµατικής του ζωής και ακόµα µεγαλύτερο κοµµάτι της προσωπικής του, καθώς ήταν κουµπάροι. 

Η στήλη του Βασίλη Λυριτζή στο σημερινό φύλλο (Τετάρτη 3 Απριλίου 2019) 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.