17/11/2019 03:34:47

Βλάβη σε πλοίο με προορισμό Τήνο και Μύκονο - Πληροφορίες για πρόσκρουση σε ξέρα

Βλάβη σε πλοίο με προορισμό Τήνο και Μύκονο - Πληροφορίες για πρόσκρουση σε ξέρα - Media

 

Σε …περιπέτειες μπήκαν οι 134 επιβάτες του πλοίου Αικατερίνη Π το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμεναρχείου, το καράβι παρουσίασε πρόβλημα στην δεξιά κύρια μηχανή, λίγη ώρα αφότου αναχώρησε από το λιμάνι της Άνδρου με προορισμό την Τήνο.
 

Το καράβι δεν ζήτησε συνδρομή ενώ αυτήν την ώρα επιστρέφει Ραφήνα πλέοντας με μία μηχανή. Αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι σε δύο περίπου ώρες.

Επιβάτιδα του «Αικατερίνη Π.» που επικοινώνησε με το protothema.gr αναφέρει ότι, μέσω των μεγαφώνων, ανακοινώθηκε στους επιβάτες στις 10.20 ότι το πλοίο θα επιστρέψει στη Ραφήνα λόγω μηχανικής βλάβης. Η ίδια ανέφερε επίσης ότι το πλοίο χτύπησε σε ξέρα μετά την αναχώρησή του από την Άνδρο.
 

Όπως αναφέρει, ανησυχία επικρατεί αυτήν την ώρα στο πλοίο, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη βλάβη, με τον κόσμο να αναρωτιέται γιατί το καράβι δεν επιστρέφει στο λιμάνι της Τήνου ή της Άνδρου αντί να διανύσει το στενό του κάβο ντόρο με μία μηχανή για να επιστρέψει στη Ραφήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.