09/08/2020 14:27:39

Νταλάρας: Λυπήθηκα πολύ όταν πέθανε ο Τζίμης Πανούσης αλλα είχε βρει λάθος άνθρωπο (Video)

Νταλάρας: Λυπήθηκα πολύ όταν πέθανε ο Τζίμης Πανούσης αλλα είχε βρει λάθος άνθρωπο (Video) - Media

 

Για την κόντρα του με τον μακαρίτη Τζίμη Πανούση μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Βινύλιο.

«Λυπήθηκα πολύ όταν πέθανε, λυπήθηκα. Ο Δημήτρης Πανούσης είναι Μικρασιάτης, είναι δικός μας. Μπορεί να έκανε κάτι παραπάνω, εγώ πίστευα από έναν άνθρωπο τόσο έξυπνο ότι θα διαλέξει ένα άλλο πρόσωπο να κάνει την πλάκα του. Λάθος πρόσωπο βρήκε, εμένα βρήκες; Αφού με βλέπεις ότι είμαι “κολώνα” εκεί, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Τι πας να κάνεις; Έκανε τη δουλειά του, αλλά δεν είναι ο μόνος», ανέφερε.

Και άλλος από τη Μικρά Ασία έκανε κακή δουλειά. Η διαδικασία ήταν άσχημη, ήταν για μένα μια παρεξήγηση. Το είπε ήδη αυτό ο Κραουνάκης, ο οποίος κάποια στιγμή παρασύρθηκε κι εκείνος, άρχισε να μιλάνε όλοι για την Κύπρο και παρασύρθηκε κι εκείνος. Και κάποια στιγμή πέρασε ο καιρός και λέει είναι μια παρεξήγηση», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.