search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Είναι ο Αρκάς, ο Σπύρος Δερβενιώτης; – Η ανάρτηση του στο facebook (Photo)

03.04.2019 09:22
Είναι ο Αρκάς, ο Σπύρος Δερβενιώτης; - Η ανάρτηση του στο facebook (Photo) - Media

 

Ένα ωραίο περιστατικό απ’ αυτά που συμβαίνουν σπάνια περιέγραψε ο σκιτσογράφος – γελοιογράφος  Σπύρος Δερβενιώτης στην σελίδα του στο Facebook. Όπως έγραψε ο γνωστός σκιτσογράφος, μία κυρία, που τον συνάντησε, έφυγε με την εντύπωση πως είναι ο Αρκάς. 

Έγραψε ο Σπύρος Σερβενιώτης στο Facebook 

Aπολογισμός Πρωταπριλιάς:

α) Κάποια επισκέπτρια της έκθεσης έφυγε με την εντύπωση ότι εγώ είμαι ο Αρκάς, οπότε άλλος ένας θρύλος μόλις γεννήθηκε για τον δημοφιλή δημιουργό: η κυρία αυτή θα διαδίδει ότι όχι μόνο τον γνώρισε, αλλά του την είπε κιόλας για την πτώση της ποιότητας σε σχέση με την πρώτη του περίοδο. 

β) αυτή την ανάρτηση θα τη διαβάσουν αισθητά λιγότεροι απ’ τη μεσημεριανή, οπότε εκεί έξω θα υπάρχει επίσης ο θρύλος ότι κατεβαίνω υποψήφιος Ευρωβουλευτής. . Ευγνώμων για την ειλικρινέστατη εμπιστοσύνη, στηρίξτε ΜέΡΑ25 και ¨”δε θα έχω εκλεγεί αλλά θα είναι σα να έχω”. Και του χρόνου!.

Ο Σπύρος Σερβενιώτης θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον Γιάνη Βαρουφάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32