search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Οι γείτονες καταγγέλουν την Καίτη Ιμπροχώρη: «Θα μας πεθάνει με τις γάτες της»

03.04.2019 09:28
Οι γείτονες καταγγέλουν την Καίτη Ιμπροχώρη: «Θα μας πεθάνει με τις γάτες της» - Media

 

Στο επίκεντρο έρευνας από τις επόπτριες Δημόσιας Υγείας βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη, έπειτα από την καταγγελία ενός γείτονα ότι από το σπίτι της αναδύεται έντονη δυσοσμία η οποία οφείλεται στις δεκάδες (!) γάτες που έχει στη φροντίδα της .

Εδώ και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο οι ένορκοι της πολυκατοικίας στην οδό Έβρου στην Αθήνα υποστηρίζουν ότι ζουν δίπλα σε μια εστία μόλυνσης, όντας υποχρεωμένοι να υπομένουν την ασφυκτική δυσωδία που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, η οποία, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται ανυπόφορη.

Όπως υποστηρίζουν, όλα ξεκίνησαν από την επιμονή της ηθοποιού Καίτης Ιμπροχώρη να μαζεύει αδέσποτες γάτες και να τις περιθάλπει στο μικρό διαμέρισμά της ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Όμως, είναι τόσα πολλά τα συμπαθή τετράποδα που η έντονη δυσοσμία από το εσωτερικό του διαμερίσματος «πνίγει» τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Καθώς η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα γλυκομίλητη και συμπαθής σε όλους στην πολυκατοικία, κανείς μέχρι σήμερα δεν της μιλούσε για να μην τη στεναχωρήσει. Όταν, όμως, έφτασε να φιλοξενεί στο μικρό διαμέρισμα απροσδόκητο αριθμό από τα μικρά αιλουροειδή, κάποιοι από τους ενοίκους αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αρχικά, παραπονέθηκαν στην ίδια την ηθοποιό η οποία προσπάθησε να υποβαθμίσει το πρόβλημα, αρνούμενη ότι η μυρωδιά είναι τόσο έντονη όσο της μετέφεραν.

Όμως, στη συνέχεια ένας εξ αυτών ενημέρωσε τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής, με αποτέλεσμα στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου να μεταβεί στην πολυκατοικία κλιμάκιο προκειμένου να κάνει αυτοψία. Αν και οι αρμόδιοι δεν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα εκείνη την ημέρα, καθώς η ηθοποιός απουσίαζε, διαπίστωσαν μια σειρά από υγειονομικές παραβάσεις.

Στο έγγραφο που κοινοποιήθηκε στην ηθοποιό τονίζεται ότι από το διαμέρισμα «αναδιδόταν έντονη χαρακτηριστική δυσοσμία που προσδίδεται σε διαμονή μεγάλου αριθμού γατών εντός αυτού». Στο τέλος του εγγράφου οι επόπτριες επικαλούνται τις καταγγελίες των ενοίκων, σύμφωνα με τις οποίες «τα εν λόγω ζώα διαβούν εσώκλειστα και η κυρία Ιμπροχώρη τα επισκέπτεται για να τα σιτίσει».

Ο καταγγέλλων συμπληρώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν ενημερωθεί η Υγειονομική Υπηρεσία και ο Εισαγγελέας Ζώων και το επόμενο βήμα θα είναι να εκκενωθεί ο χώρος παρουσία δικαστικού από τα ζώα και να καθαριστεί. Ωστόσο, ως τώρα δεν έχει υπάρξει εξέλιξη.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03