search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:53
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου κανείς δεν ήθελε να με αναλάβει» (Video)

03.04.2019 09:49
Σεισμός του ’99: Συγκλονίζει η μαρτυρία του κοριτσιού που θάφτηκε για 5,5 ώρες στα ερείπια του σπιτιού της (Video) - Media

 

Τη Ναταλία Γερμανού είδαμε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη.

Μιλώντας για τον χωρισμό των γονέων της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι κανείς από τους δυο δεν ήθελε να την αναλάβει και να τη μεγαλώσει, χαρακτηρίζοντας «επώδυνο» το συναίσθημα της απόρριψης.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ ισχυροί χαρακτήρες, έμειναν μαζί 2.5 χρόνια και χώρισαν όταν εγώ ήμουν 1.5 – 2 ετών, απορώ και πώς κράτησαν τόσο. Όταν χώρισαν κανείς από τους δύο δεν ήθελε να με αναλάβει, να με μεγαλώσει. Η μητέρα μου ήταν 20 χρονών, ήταν πολύ μικρή. Είχε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θέλει να κάνει μικρή παιδί. Πιέστηκε από τον μπαμπά Φρέντυ, ο οποίος της είπε “κάνε εσύ το παιδί τώρα κι εδώ θα είμαι εγώ να σε βοηθήσω.

Τα λόγια λέγονται εύκολα, αλλά στην πράξη δεν ήταν τόσο εύκολο. Έφτασαν στο σημείο και χώρισαν, ήμουν μωρό εγώ. Η μητέρα μου είπε ότι “είμαι πολύ μικρή, θέλω να ζήσω όλα αυτά που δεν έχω ζήσει”. Φαινόταν ότι αυτό το μωρό θα δυστυχούσε και μπήκε στη μέση η γιαγιά και είπε “εγώ”. Είναι επώδυνο το συναίσθημα της απόρριψης που νιώθεις. Κατηγορούσα περισσότερο τη μητέρα μου για τον χωρισμό, ενώ στον πατέρα μου έδινα άλλοθι», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51