search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:51
MENU CLOSE

Το σκορ που κυνηγάει ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση

03.04.2019 10:46
Το σκορ που κυνηγάει ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση - Media

 

Τις βάσεις για την πρόκρισή του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη σερί χρονιά θέλει να βάλει από σήμερα ο ΠΑΟΚ. Στις 19:00 υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου και είναι φαβορί για τη νίκη.

Θα επιδιώξει να κερδίσει με «καθαρό» σκορ, χωρίς να παραβιαστεί η εστία του, για να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση, εν όψει του αγώνα ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα δεν δέχτηκε γκολ από τον Αστέρα. Τον κέρδισε με 1-0 στην Τούμπα και με 3-0 στην Τρίπολη.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για τη νίκη του ΠΑΟΚ με ακριβές σκορ 2-0 στο σημερινό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το 2-0 είναι το σκορ που κυνηγάνε οι γηπεδούχες ομάδες, στα πρώτα παιχνίδια των διπλών αναμετρήσεων, για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης πέτυχε ισάριθμες νίκες και οι δύο σημειώθηκαν με σκορ 2-0.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:51