search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:03
MENU CLOSE

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα (live – χάρτης)

04.04.2019 05:58
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα (live - χάρτης) - Media

 

Ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα αυτή την ώρα επί της Καλλιρόης από το ύψος της Συγγρού προς και έως το ύψος της Πειραιώς λόγω των αντιπλημμυρικών έργων στην υπόγεια διάβαση της Χαμοστέρνας.

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού από το Αιγάλεω έως την Νέα Φιλαδέλφεια.  

Έως τις 30 Απριλίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Παρατείνονται έως τις 30 Απριλίου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας, στην περιοχή των δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου-Ταύρου, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία:

-στην υπόγεια διάβαση της οδού Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Πανδώρου έως την πάροδο Κωνσταντινουπόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πάνω από τον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας.
    
– στην υπόγεια διάβαση της οδού Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της 200μ. πριν την υπόγεια διάβαση έως και την οδό Κορυζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πάνω από τον ανισόπεδο κόμβο.
    
Στην οδό Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Ορέστου έως την οδό Αλκμήνης, η κυκλοφορία θα διακόπτεται εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15