search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:42
MENU CLOSE

Ρόδος: Επεισόδια τη νύχτα, λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου της ΓΣΕΕ

04.04.2019 06:35
Ρόδος: Επεισόδια τη νύχτα, λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου της ΓΣΕΕ - Media

 

Υπό κατάληψη παραμένει ο χώρος του ξενοδοχείου «Ρόδος Πάλας», όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ από περίπου 200 άτομα που τα ξημερώματα εισέβαλαν στο ξενοδοχείο από το υπόγειο, προκάλεσαν ζημιές και επεισόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα μέλη της διοίκησης που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας.

Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Σάββας Χατζησάββας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρα γεγονότα και συμπεριφορές, ενώ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την απουσία της αστυνομίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζησάββας, οι «εισβολείς» -που πρόκειται για μέλη του ΠΑΜΕ- επιτέθηκαν στους συνέδρους που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να καταλάβουν την αίθουσα που θα διεξαγόταν το συνέδριο.

Αυτή την ώρα στελέχη της διοίκησης της ΓΣΕΕ κατευθύνονται προς Εισαγγελία Ρόδου για να υποβάλουν μηνύσεις, ενώ είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του συνεδρίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:41