search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:52
MENU CLOSE

H Vodafone στηρίζει τον διαγωνισμό Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business

04.04.2019 14:06
H Vodafone στηρίζει τον διαγωνισμό Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business - Media

 

H Vodafone Ελλάδας στηρίζει τον διαγωνισμό καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business που διοργανώνει στα Τρίκαλα την Πέμπτη 18 Απριλίου ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB κι έχει ως στόχο να αναδείξει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες στις κατηγορίες Smart Cities, Internet of Things και Smart Farming, αντίστοιχα.

Ο διαγωνισμός Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Τρικκαίων για την υποστήριξη νέων και καινοτόμων ιδεών που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μέσα από την καθοδήγηση του GiSeMi HUB.

Η γενική διευθύντρια του Vodafone Business, κυρία Κάτια Σταθάκη δήλωσε: «Τα Τρίκαλα έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, έχοντας αξιοποιήσει σύγχρονες τεχνολογίες για το κοινό καλό. Σε όλο τον κόσμο η Vodafone επενδύει στρατηγικά στις πιο σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες, λειτουργώντας ως καταλύτης για την επιχειρηματικότητα και την οικονομική ανάπτυξη, ενώ στηρίζει τους νέους και την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων τους. Μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό φιλοδοξούμε να υποστηρίξουμε την εμπορική ανάπτυξη καινοτομιών γύρω από το Internet of Things – μία τεχνολογία που θεωρούμε ότι θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην 4η βιομηχανική επανάσταση και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις – με την προσδοκία να δούμε σύντομα ευφυείς ιδέες να γίνονται ώριμα προϊόντα και υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την κοινωνία και την οικονομία».

Η Vodafone Ελλάδας υποστηρίζει τον διαγωνισμό, συμμετέχοντας στις επιτροπές αξιολόγησης, ενώ θα παράσχει τόσο βραβεία στους τρεις νικητές όσο και συμβουλευτική υποστήριξη από την ομάδα Vodafone Smart Communities Agile προς τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτόν.

Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. Συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν startups, φοιτητές ή απόφοιτοι πανεπιστημιακών ιδρυμάτων καθώς και ανεξάρτητες ομάδες από όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο www.gisemi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:49