search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:50
MENU CLOSE

«Βόμβα» Μπλατ: Εκτός επ’ αόριστον ο Στρέλνιεκς

04.04.2019 14:40
«Βόμβα» Μπλατ: Εκτός επ’ αόριστον ο Στρέλνιεκς - Media

 

Ενός κακού μύρια έπονται λένε και στον Ολυμπιακό η συγκεκριμένη φράση ταιριάζει γάντι! Άλλη μια δυσάρεστη είδηση ήρθε από το «ερυθρόλευκο’» στρατόπεδο, όπου επιβεβαιώθηκε δια στόματος Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα αγωνιστεί ξανά με τα «ερυθρόλευκα» τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν!

Θυμίζουμε πως ο Λετονός παίκτης των Πειραιωτών είχε τραυματιστεί σε ματς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και συνέχισε να παίζει παθαίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ζημιά, με τη θλάση να μην υποχωρεί!

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα, με την ελπίδα να μην είναι το τελευταίο για την φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα. «Όλα τα μάτια είναι στα αποψινά αποτελέσματα, αλλά θα προσεγγίσουμε το ματς με επαγγελματισμό και πάθος και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό και δημιουργούν πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να είμαστε η καλύτερη δυνατή ομάδα που μπορούμε. Να είσαι σοβαρός και φιλόδοξος είναι συνήθεια που πρέπει να έχει κάθε ομάδα. Αν μας ευνοήσουν τα αποτελέσματα, θα έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο το γεγονός ότι ξεκινούν διαφορετική ώρα τα παιχνίδια» σχολίασε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:49