search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:36
MENU CLOSE

Έπεσε στο κρεβάτι με στομαχόπονο και γέννησε μετά από 45 λεπτά (Photos)

04.04.2019 14:58
Έπεσε στο κρεβάτι με στομαχόπονο και γέννησε μετά από 45 λεπτά (Photos) - Media

 

Μια έφηβη που πήγε στο κρεβάτι με στομαχόπονο ήταν έκπληκτη όταν ξύπνησε με πόνους τοκετού και γέννησε μόλις 45 λεπτά αργότερα.

Η 18χρονη Emmalouise Leggate έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια και ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος για δεύτερη φορά μέχρι που ξύπνησε από τους πόνους, στη Μ, Βρετανία.

Αυτή και η 63χρονη γιαγιά της Louise Ford έσπευσαν στο νοσοκομείο, αλλά ο τοκετός συνέβη τόσο γρήγορα που η Emmalouise γέννησε στον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου μόλις τα τρία τέταρτα της ώρας μετά την ανακάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Η νεαρή μητέρα ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρωινή ναυτία ή λαχτάρα για φαγητό , ποτέ δεν αισθάνθηκε κλωτσιά από την κόρη της και δικαιολογούσε την απουσία της έμμηνου ρύσης της με τις παρενέργειες του χαπιού αντισύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί πίστευαν ότι το μωρό, που ονομάστηκε Ciara Louise Lamont, τώρα οκτώ μηνών, ήταν πλήρως ανεπτυγμένο όταν γεννήθηκε.

Έτσι, η νέα μαμά και ο 19χρονος σύντροφός της Sean Lamont, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:34