search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:17
MENU CLOSE

Σε Γαλλία και ΗΠΑ, ο Δ. Αβραμόπουλος για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων στο μεταναστευτικό και την ασφάλεια

04.04.2019 15:12
Σε Γαλλία και ΗΠΑ, ο Δ. Αβραμόπουλος για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων στο μεταναστευτικό και την ασφάλεια - Media

 

O Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων G7.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων της G7 θα βρεθούν η καταπολέμηση των εγκληματικών δικτύων διακινητών των μεταναστών, καθώς και ζητήματα ασφάλειας όπως η αντιμετώπιση του τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο και η επιστροφή των ξένων τρομοκρατών μαχητών.

Στη συνέχεια ο κ. Αβραμόπουλος θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη για τις παγκόσμιες προκλήσεις στους τομείς της μετανάστευσης και της ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα έχει συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, κ. António Guterres και με τη νέα Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, κα. María Fernanda Espinosa Garcés.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για την Εσωτερική Ασφάλεια της Γερουσίας, κ. Ron Johnson και θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Ατλαντικό Συμβούλιο (Atlantic Council).

Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος θα είναι η τιμώμενη προσωπικότητα στις εκδηλώσεις της Ομογένειας για την Επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας,στη Βοστώνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50