search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:31
MENU CLOSE

Στηρίζει Βουλγαράκη-Ορφανό η Παπακώστα

04.04.2019 15:16
Παπακώστα: Αν μας είχατε ακούσει δεν θα υπήρχε αντιπαράθεση για τη Δικαιοσύνη - Media

 

Τη στήριξη του πολιτικού της φορέα (Νέα Ελληνική Ορμή) στους υποψηφίους δημάρχους Αθηνών Γιώργο Βουλγαράκη και Θεσσαλονίκης Γιώργο Ορφανό ανακοίνωσε η υφυπουργός Προστασίας Κατερίνα Παπακώστα.

Η απόφαση ελήφθη απο την πρόεδρο του κόμματος, κ. Παπακώστα, και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, που συνεδρίασαν με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
 
Σύμφωνα με τη γραπτή ανακοίνωση της Νέας Ελληνικής Ορμής «αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η Αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο Διοίκησης, με Όραμα, Προοπτική και με γνώμονα τον Διάλογο και την Διαφάνεια στο Δημόσιο βίο.
 
Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει για τις Δημοτικές εκλογές τις κάτωθι υποψηφιότητες:
  • Για την Δημαρχία Αθηναίων τον συνδυασμό «Αθήνα και Πάλι Αθήνα», με επικεφαλής τον πρώην υπουργό και επί σειρά ετών βουλευτή της Α΄ Περιφέρειας Αθηνών, Γιώργο Βουλγαράκη.
  • Για την Δημαρχία Θεσσαλονίκης, τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον -Το είπαμε, θα το κάνουμε», με επικεφαλής τoν πρώην υπουργό και έξι φορές βουλευτή της Α΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ορφανό».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:28