search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:44
MENU CLOSE

«Βίβα, μια ζωή την έχουμε»: Μία μουσική παράσταση για το αρχοντορεμπέτικο τραγούδι

04.04.2019 03:00
«Βίβα, μια ζωή την έχουμε»: Μία μουσική παράσταση για το αρχοντορεμπέτικο τραγούδι - Media

 

Από το τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού της τάξης του Θοδωρή Κατή του Εθνικού Ωδείου Πειραιά

Τετάρτη, 10 Απριλίου και ώρα 20.00 στη «Σφίγγα»

Το τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού της τάξης του Θοδωρή Κατή του Εθνικού Ωδείου Πειραιά, παρουσιάζει τη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στα αρχοντορεμπέτικα τραγουδια «Βίβα, μία ζωή την έχουμε» την Τετάρτη, 10 Απριλίου και ώρα 20.00 στο Μουσικό Θέατρο «Σφίγγα», Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής στον πεζόδρομο της Κιάφας στο κέντρο της Αθήνας.

Αν θέλετε να περάσετε όμορφα και να αναπολήσετε νοσταλγικές στιγμές μέσα από ελληνικές ταινίες θρύλους, όπου ακούστηκαν μνημειώδη τραγούδια όπως το «μια ζωή την έχουμε», το «τραμ το τελευταίο», τα μισοφορια, το «άρχισαν τα όργανα» και πολλές άλλες ερμηνείες αξέχαστων ερμηνευτών και ηθοποιών η μουσική παρέα και όχι μόνο σας περιμένει στην «Σφίγγα»..

Η διδασκαλία και η επιμέλεια της μουσικής παράστασης είναι του Θοδωρή Κατή, ενώ η καλλιτεχνική διεύθυνση της Βαρβάρας Σταυριανάκου. Παίζουν πιάνο ο Θοδωρής Κατής, κιθάρα ο Πάνος Χαλαβαζής, μπουζούκι ο Νίκος Γεωργίου, μπουζούκι και ηλεκτρικό μπάσο ο Νικόλας Μάυρος. Τέλος, η διοργάνωση της μουσικής παράστασης είναι του Εθνικού Ωδείου Πειραιά.

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 211.4096149 και 6987.844845

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43