search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:18
MENU CLOSE

Γρηγοράκος: Κρατάω μικρό καλάθι για τις παροχές που υπόσχεται η κυβέρνηση

04.04.2019 16:24
Στο «Σωτηρία» με Covid ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος - Media

 

Για το επεισόδιο ανάμεσα σε ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ, αλλά και τις εκλογές μίλησε σε συνεντεύξεις του ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Αναλυτικά, απόσπαμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ:

«Καταδικαστέα η βία από όπου κι αν προέρχεται

Το συμβάν με το ξυλοδαρμό από μέλη του ΠΑΜΕ, που καταγγέλλει η ΓΣΕΕ είναι το δεύτερο μετά από εκείνο στην Καλαμάτα. Είμαι εντυπωσιασμένος, διότι ήξερα ότι το Εργατικό Συνδικαλιστικό Κίνημα σεβόταν πάντα τους αντιπάλους. Όλα τα χρόνια, το ΠΑΜΕ ήταν μια φιλειρηνική δύναμη στο χώρο του συνδικαλισμού και, μάλιστα, προστάτευε τις διαδηλώσεις και τις εκδηλώσεις του. Μου κάνει εντύπωση η επιθετικότητα που επιδεικνύεται τώρα. Η βία δεν έχει χρώμα. Είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται.

Αμφισβητούμενες οι υποσχόμενες προεκλογικές παροχές της κυβέρνησης

Κρατάω “μικρό καλάθι” για τις παροχές που υπόσχεται η κυβέρνηση, όπως κρατήσαμε και στην περίπτωση των υποσχέσεων της προστασίας της πρώτης κατοικίας. Είδατε χθες τα αποτελέσματα: το 2018 είχαμε 2.000 πλειστηριασμούς την ημέρα. Με χαρά θα ψηφίζαμε στη Βουλή τη ρύθμιση για τις 120 δόσεις, γιατί θα αποτελούσε μια ανάσα για την πραγματική οικονομία. Βλέπω, όμως, ότι και αυτή η ρύθμιση “πετσοκομμένη” θα έρθει. Ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση, όποιες παροχές και να υποσχεθεί, θεωρώ ότι οι πολίτες δεν ακούν προεκλογικά».

Επιπλέον, απόσπασμα της συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Adelin 107.3 fm Κύθηρα:

«Αναγκαία η διερεύνηση των αιτιών του οικονομικού εκτροχιασμού της Ελλάδας

Θα πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί και να δούμε τι έχει συμβεί στη χώρα από την ένταξη στην ΟΝΕ το 2001 και οδηγήθηκε στην χρεοκοπία. Ο κ. Τσίπρας όμως, δεν θέλει κάτι τέτοιο, διότι η Ελλάδα έπεσε έξω και χρεοκόπησε επί της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή με τον κ. Αλογοσκούφη και τον κ. Παυλοπουλο. Αυτούς, ο κ. Τσίπρας τους έχει συμμάχους. Ο κ. Καραμανλής, δέκα χρόνια τώρα εκλέγεται βουλευτής και δεν μιλάει πουθενά. Ούτε για τη Συνθήκη των Πρεσπών δεν είχε το θάρρος να μιλήσει. Δεν είχε να πει τίποτε άλλο παρά να κάνει μια δήλωση 134 λέξεων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15