search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:28
MENU CLOSE

Τουρκία: Επανακαταμέτρηση σε 15 επιπλέον περιφέρειες στην Κωνσταντινούπολη

04.04.2019 19:39
Τουρκία: Επανακαταμέτρηση σε 15 επιπλέον περιφέρειες στην Κωνσταντινούπολη - Media

 

Η τοπική εκλογική επιτροπή στην επαρχία της Κωνσταντινούπολης έδωσε εντολή να επανακαταμετρηθούν οι άκυρες ψήφοι στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής σε άλλες 15 από τις 39 περιφέρειες της πόλης, μετέδωσε το δίκτυο CNN Turk.

Η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή διέταξε τις επανακαταμετρήσεις ψήφων σε μόλις 18 περιφέρειες χθες, Τετάρτη, μετά τις ενστάσεις του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι επιδόσεις του οποίου δείχνουν ότι υπέστη ήττα στην πόλη αυτή έναντι του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης CHP.

Το δίκτυο CNN Turk είχε μεταδώσει αρχικά σήμερα, επικαλούμενο την επαρχιακή εκλογική επιτροπή της Κωνσταντινούπολης, ότι οι άκυρες ψήφοι θα επανακαταμετρηθούν και στις 39 περιφέρειες της πόλης. Αργότερα μετέδωσε ότι η επανακαταμέτρηση θα γίνει σε 15 επιπλέον περιφέρειες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:27