search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:13
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα της ΝΔ η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας

05.04.2019 08:45
4766734.jpg

 

Τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας ότι θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η επίθεση που πραγματοποιήθηκε εχθές στα Εξάρχεια «ξεπερνά κάθε προηγούμενο».

Επιστρέφοντας από την επίσκεψή του στη Λακωνία και καθ’ οδόν προς τη Ναύπακτο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σταμάτησε στον λιμενικό σταθμό στο Ρίο και σημείωσε ότι «στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής», ενώ επανέλαβε πως ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«…Δεν αποδεικνύει μόνο για άλλη μια φορά το απαράδεκτο άβατο των Εξαρχείων, πιστοποιεί όμως και τις σχέσεις των δήθεν αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών. Δυστυχώς σήμερα, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής.

Η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάπτυξη της χώρας αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, έτσι ώστε οι γειτονιές επιτέλους να παραδοθούν πίσω στους κατοίκους και η αστυνομία επιτέλους να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά.

Θα πω για άλλη μια φορά ότι ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει και αυτή η πρωτοφανής παρακμή, την οποία βιώνει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες θα ανήκει σύντομα οριστικά στο παρελθόν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:13