search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Τηλεθέαση εβδομάδας: Μία εκπομπή στις τρεις πρώτες θέσεις – Εκτός 10άδας το OPEN

05.04.2019 08:47
Τηλεθέαση: Σειρά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών - Media

 

Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές επιδόσεις για το MasterChef.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star μεταδίδεται για τρίτη σερί σεζόν ωστόσο το ενδιαφέρον του κοινού παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Στο κανάλι της Κηφισιάς φαίνεται ότι έχουν βρει την… χρυσή συνταγή της επιτυχίας.

Το MasterChef βρέθηκε ακόμη μια εβδομάδα στην κορυφή της τηλεθέασης το διάστημα 25 με 31 Μαρτίου. Ο μαγειρικός διαγωνισμός κατέχει τις τρεις πρώτες θέσεις του top-20 ενώ ακόμη δύο επεισόδια βρίσκονται στην κορυφή δεκάδα του πίνακα που δημοσιεύει η Nielsen.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν δύο προγράμματα του ALPHA.
Πρόκειται για το «Πάμε Πακέτο» που μεταδόθηκε το Σάββατο και το επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» που μεταδόθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν δύο επεισόδια της σειράς «Τατουάζ» αλλά και το «Your Face Sounds Familiar» που μεταδόθηκε την Κυριακή.

Στο top-20 για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα υπήρξε και ποδοσφαιρική σφήνα. Στη 16η θέση βρέθηκε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro που μεταδόθηκε από το Open.

Στο top-20 επέστρεψε και ο ΣΚΑΪ με το επεισόδιο του Survivor που μεταδόθηκε την Κυριακή.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10